UNS DIES DIFERENTS

Els alumnes de sisè de l’aula d’acollida ens expliquen com han passat les vacances de Nadal:

Aquestes vacances de Nadal he estat ajudant al bar dels meus pares, sobretot el dia 1 de Gener. El dia de Nadal ens donem els regals, aquest any Santa Claus m’ha portat: Grand feth auto, Rachet and clank 3 i roba. El dia dels reis vaig recollir molts caramels. Aquests dies de vacances són millors que anar al cole.

Jacobo Lambrechs

El dissabte vaig anar a Barcelona a conèixer la cosina del meu pare. També vaig poder deures el mar de Barcelona i els seu port marítim. Desprès de dos dies van venir les ties de la meva mare i ens van portar regals, amb elles vam passar una estona molt divertida.De regals em van portar: una bicicleta, un estoig i el joc del parxís.

Aquests dies de vacances les he passat molt bé amb la meva família.

Jonathan Kevin Figueroa Franco

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *