Paradoxa dels bessons

Suposo que heu sentit parlar de la paradoxa dels bessons, costa entendre que en viatjar a velocitats properes a la de la llum (300000km/s) el temps s’alenteix i si es compara amb el temps transcorregut per a un altra objecte o ésser en repòs, aquest ha “envellit”. L’Einstein ho justifica amb la teoria de la relativitat. object>posa de manifest que el temps, i la velocitat són relatius.

This entry was posted in General on by .

About mpunet

Els estudiants de Les Marines podeu trobar un nou mitjà de comunicació amb els professors i una eina de treball interactiva on podeu incloure treballs personals, jocs, cites, i tot allò que estigui relacionat amb la Física i la Química. Ésperem que la participació sigui màxima i ens ajudi a tots a millorar els mètodes d'ensenyament-aprenentatge. El bloc consta d'una sèrie de pàgines indicades per a cada nivell de l'ESO i del Batxillerat, on trobareu ajuts, exrcicis e repàs, videos explicatius i alguns articles i notícies que poden ser d'interés.

Deixa un comentari