La Fabrada

‘La Fabrada’ és el nom del programa d’actes que, a la Garrotxa, commemora l’Any Fabra. Dos d’aquests actes són especialment interessants per als centres eductius: el primer, per als estudiants; el segon, per als docents.

PRIMER: Exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa”, que presenta en 8 columnes de tres dimensions l’obra de Pompeu Fabra i l’impuls a la llengua que va suposar el seu treball. És una exposició itinerant creada per la Direcció General de Política Lingüística, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, i gestionada pel Consorci per a la Normalització Lingüística. Arribarà a 50 localitats catalanes, una de les quals és Olot. Serà al vestíbul gran de Can Monsà del 21 de novembre al 4 de desembre.

SEGON: Xerrada de Neus Nogué i Josep Granados. En un format de conversa distesa, aquests dos docents (una, professora de la Universitat de Barcelona; l’altre, professor de l’Institut Bosc de la Coma) parlaran de com es poden portar a l’aula els canvis que proposa la nova Gramàtica de la llengua catalana. La xerrada es titula: “Reticència al canvi? La nova gramàtica en l’ensenyament de la llengua.”. Es farà a l’Arxiu de la Garrotxa, el dijous 22 de novembre a les 19h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà