Fem Matemàtiques 2019

FEM MATEMÀTIQUES 2019 Organitzada per la FEEMCAT amb el suport del Departament d’Ensenyament, pretén desenvolupar la competència matemàtica en tot l’alumnat de sisè de primària i primer i segon d’ESO.

INSCRIPCIONS  [+]

INFORMACIÓ  [+]

La Fabrada

‘La Fabrada’ és el nom del programa d’actes que, a la Garrotxa, commemora l’Any Fabra. Dos d’aquests actes són especialment interessants per als centres eductius: el primer, per als estudiants; el segon, per als docents.

PRIMER: Exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa”, que presenta en 8 columnes de tres dimensions l’obra de Pompeu Fabra i l’impuls a la llengua que va suposar el seu treball. És una exposició itinerant creada per la Direcció General de Política Lingüística, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, i gestionada pel Consorci per a la Normalització Lingüística. Arribarà a 50 localitats catalanes, una de les quals és Olot. Serà al vestíbul gran de Can Monsà del 21 de novembre al 4 de desembre.

SEGON: Xerrada de Neus Nogué i Josep Granados. En un format de conversa distesa, aquests dos docents (una, professora de la Universitat de Barcelona; l’altre, professor de l’Institut Bosc de la Coma) parlaran de com es poden portar a l’aula els canvis que proposa la nova Gramàtica de la llengua catalana. La xerrada es titula: “Reticència al canvi? La nova gramàtica en l’ensenyament de la llengua.”. Es farà a l’Arxiu de la Garrotxa, el dijous 22 de novembre a les 19h.

24 d’octubre. Dia de la Biblioteca

Wonder

Pel·lícula basada en la novel·la amb el mateix nom de R.J. Palacio, de gran utilitat per debatre sobre el “bullying”. El protagonista és un nen de 10 anys, que ha nascut amb una greu malformació a la cara i que s’esforça per encaixar en el món escolar. És un lluitador i vol demostrar a tothom que és un nen com els altres. La història transmet valors com la tolerància, la solidaritat, l’esforç de superació i l’amistat.

M’INTERESSA… [+]

GUIA [+]