01.- La iniciativa Fundació F.E.S. B per la Pau de COOPERIS.-

1.- Definició.- Projecte de fundació per al foment d’estratègies en les persones per a superar individualment i col.lectiva les seves barreres mentals.

2.- Estratègia. Es tracta de presentar el projecte a premis amb dotació econòmica a partir del que hem fet fins ara i del fons fundacional amb els estatuts constituir una fundació. També en convocatòries de premis de prestigi social per a donar-se a conèixer i contactar amb persones disponibles a la cooperació.

3.- Fets. Els camps de treball de la fundació són tres, les consonants de CERADAI: C,R,D.:

C. Cooperació. Fomentar la cooperació inclusiva social amb estratègies de pràctica reflexiva en col.laboració amb entitats, famílies, empreses, associacions, etc.. Serveis d’Assessorament COAS i cursets i tallers adaptats en el context. Exemple la Campanya per la Dignitat Tots P.L.E.G.A.T.S.

I.- Actes Mentals per la pau i per la llengua i per la conservació i millora del Patrimoni.

II.- Espais d’oci històrico naturals com Baronia parc natural de Cabacés.http://blocs.xtec.cat/baronia/

 

R. Recerca. La recerca- acció amb propostes d’estudis, d’investigació i de docència en l’entrenament mental i social en els dotze Remeis als aprenentatges sols, amb ajuda i en cooperació. El treball cooperatiu i les tècniques d’aprenentatges cooperatius són clau en aquest apartat. Per la Inclusió Social:

III.- Cursos, tallers,….fòrums

IV.- Màster COOPERIS.

V.- Llicències d’estudi i d’investigació protegides ICEbergS.

La Xarxa de Recursos de Suport i d’Ajuts a l’Alumnat segons el protocol F.E.S. B.  Amb una xarxa de professionals que entrarien dins del Full F.E.S. B.

VI. Programes de ràdio. COOPERIS Ràdios http://blocs.xtec.cat/cooperisradios

VII. Actes d’entrevista espontània per a la gravació oral i fotografies de persones i indrets.

 

D. Difusió Democràtica activa. La difusió, el debat i el diàleg en mitjans presencials i digitals de cara a la societat amb serveis gratuïts públics: Consultoria, tallers, xerrades col.loqui amb dinàmiques de convivència democràtica activa. Exemple Turisme per la pau i per  la llengua.

VIII. Viatges i visites de pobles i d’indrets P.R.I.O.R.E.M.

IX. Adhesions a la Causa: Ment per la Pau Global.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *