Qui som? (Escola La Popa)

Els alumnes de 5è de l’Escola la Popa de Castellcir hem començat a a fer el taller de cinema en curs, ens voleu conèixer?

Jo sóc l’Arès, visc a Castellcir i tinc 10 anys. A mi m’agraden molt els animals, els xiclets, els peluixos, dibuixar, pintar,…

Crec que en el taller farem gravacions…A mi m’agrada interpretar diferents personatges, per això estic nerviosa per començar.

 

Hola sóc l’Anaïs i tinc 10 anys i amb diuen “3D” .Visc a Castellcir i tinc un gos que es diu “TITOU”. El que més m’agrada són les xuxes,els animals,anar a la piscina i els ninos.

El que espero és aprendre a fer pel·lícules i també aprendre a gravar pel·lícules.

Hola, em dic Mateu Anguera Tejedor, tinc nou anys i faig 5è. M’agrada jugar a futbol, jugar amb la meva gata, jugar a l’ordinador i a la DS amb els meus germans.

Espero que m’agradi molt, i de fet m’agradarà molt perquè el “cine”, gravar amb la càmera, actuar, preparar l’escena, etc. m’agrada molt. Crec que a tots ens agradarà molt.

 

Hola , em dic Pau i tinc 10  anys. M’agraden molt els esports i jugar amb els meus amics. Jo espero que aquest taller sigui molt divertit perquè sempre he tingut el somni de sortir a la tele, i si al final fem algun projecte xulo, potser el podrem penjar al youtube. Estic nerviós perquè hi hauran càmeres gravant, fotos, altaveus,… i al cap d’uns anys el podré mirar pel youtube.

Em dic Mariona Estrada Plans, estic a l’escola la Popa i visc a Castellcir. M’agraden els animals i banyar-me a la piscina.

M’agradaria que el taller es tractés de fer una pel·lícula a la Quintana amb alguns animals i jugant a futbol o a bàsquet, però el que m’agradaria més seria ser la protagonista.

Em dic Amat Guiteras i tinc 10 anys .Visc a Castellcir, m’agrada jugar a futbol també m’agrada molt escoltar música i estar amb els amics. Espero que el taller de cinema en curs m’agradi molt  perquè m’agradaria molt aprendre a fer una pel·lícula i sortir jo a la pel·lícula. Espero aprendre moltes coses noves i fer servir una càmera .

Hola em dic Mariona Garriga Jutglà i tinc 10 anys. Visc en una granja que està entre mig de Castellcir i de Castellterçol. M’agrada molt pintar i cuinar.

Penso que al taller aprendrem moltes cosses com fer servir una càmera  i fer una pel·lícula.

Hola em dic Berta faig 5é i visc a Castellcir que és un poble petit. M’agrada patinar, jugar a mata   conills i  altres jocs.

Crec que en el cinema en curs farem un vídeo, aprendrem a fer servir i revisar els vídeos . M’agraden molt les pel·lícules de Harry Potter.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *