Lliurament de premis del 6è concurs de vídeos d’Experiments de pel·lícula

Aplegats a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer, el 19 de juny de 2019 a les 17 hores s’han lliurat, entre altres, els premis del 6è concurs de vídeos d’experiments científics “Experiments de pel·lícula” de la Noguera, activitat dels Plans Municipal i Comarcal de Dinàmica Educativa, adreçada a l’alumnat de la comarca, des d’Infantil a Batxillerat. Amb un èxit rotund i una qualitat de vídeos cada any més notable, s’han presentat 43 vídeos de tots els nivells i hi han participat 7 centres de primària i 3 de secundària de Balaguer i comarca, de manera que el nombre d’alumnes implicats supera els set-cents.

El concurs d’”Experiments de pel·lícula” té com a objectiu desenvolupar l’interès i el treball a l’aula dels continguts STEAM de forma amena, lúdica i utilitzant les noves tecnologies i els dispositius mòbils a l’aula, per la qual cosa s’anima al professorat i alumnat que vulgui comunicar mitjançant la filmació en vídeo, experiments que expliquin i divulguin alguns dels continguts del coneixement de les ciències experimentals. Es vol incentivar l’alumnat en la difusió de les seves experiències científiques, tot contribuint a desenvolupar les competències bàsiques dels diferents àmbits educatius.

Tots els premiats i altres seleccionats per la seva vistositat o vàlua científica tornaran a mostrar-nos en directe les seves experiències en la fira científica de tardor “La Ciència al Mercadal” el proper 18 d’octubre de 2019, on compartiran amb als companys dels altres centres els seus experiments i difondran a la ciutadania en general el seu treball d’aula.

Els centres que han participat són: Escola Àngel Guimerà, Escola La Noguera i Escola Mont-roig, Escola Vedruna i Institut Ciutat de Balaguer i s’estrena l’Escola Gaspar de Portolà, tots centres de Balaguer ciutat; i Escola Salvador Espriu de Vallfogona de Balaguer, Escola Alfred Potrony de Térmens, INS Ermengol IV de Bellcaire d’Urgell, i s’estrena l’Institut de Ponts, de la comarca.

Jurat dels Experiments de pel·lícula:

Alba Castellà Anglarill, Inspectora del Departament d’Ensenyament, Anicet Cosialls Manonelles, professor de Física i Química de l’INS Guindàvols de Lleida, Salvador Ribas Rubio, Director científic del Parc Astronòmic del Montsec – Consell Comarcal de la Noguera,  Carla Vilaseca Vilarasau, de Balaguer Televisió, Imma Montoliu Daroca, tècnica de l’Ajuntament de Balaguer i Maria Bañeres Farrero, del CRP de la Noguera.

Els premiats en aquesta edició són:

Premi Categoria A (Educació Infantil i Cicle Inicial d’Educació Primària)

La força del sol 2! Experimentem amb globus. Escola La Noguera (Balaguer)
Professorat responsable: Montserrat Mercè Tella
Alumnat: Tots els infants de P5: Laia Betbesé, Fatehdeep Cheema, Òscar Clua, Halima Dahmani, Anet Ferrer, Berta Fontova, Clàudia Gallego, Jesús Giménez, Valèria Guillén, Miquel Heghies, Felipe Hermoso, Samara Hernández, Enzo Hernández,Naia Lacal, Alan Ligero, Hugo Martínez, Andrea Membrive, Moises Navarlaz, Ona Nieto, Olau Pastor, Natàlia Prim, Youssef Ramdani

Accèssits a la Categoria A (Educació Infantil i Cicle Inicial d’Educació Primària)

Neu de bolquers. Escola La Noguera (Balaguer)
Professorat responsable: Santi Amores Sànchez
Alumnat: Alumnes de P3: (25 infants) Biel Badia Baró, Alan Bautista Claveria, Noa Capons Bergadá, Tudor David Chis, Guillermina Cocilovo Zlauvinen, Aymara Cortes Pérez, Abril del Rio Tarroja, Aina Farras Marti, Nil Farreny Gilisbars, Guiu Ferrer Banda, Oscar Forcades Pesheva, Adrian Fulop, Laia García Salón , Alice Giovannoli Camarasa, Jana Gómez Parera, Marwan Khoune, Andrea Navarlás Popescu , Rut Parramon Montoliu, Èlia Pujol Mercè, Darek Román Fernández, Pau Ruíz Brufau, Martina Semís Sangrà, Mar Solís Pujol, Andrea Valero Calves, Summer Villar García

L’aigua que camina. Escola Alfred Potrony (Térmens)
Professorat responsable: Teresa Palau Lladonosa
Alumnat: Alumnes de 1r: Ainara Castro, Caterina Cunyat, Jan Garcia, Robert Molina, Alexandra Nitu,Raül Palau, Júlia Pascual, Blau Ronda, Bianca Torrelles i Josep Viladrich. Alumnes de 2n: Èric Bueno, Tània Llubes, Mireia Núñez i Marc Solsona.

Categoria B (Cicle Mitjà i Cicle Superior d’Educació Primària)

Qui s’ha petat?. Escola Salvador Espriu (Vallfogona de Balaguer)
Professorat responsable: Èric Berga Sesé
Alumnat: Alumnes de 4t de Cicle Mitjà: Ot Albareda, Júlia Bellart, Blai Córdoba, Miquel Cases, Leire Fernández, Ariadna Piqué, Pol Puig, Mar Segarra i Pol Vilaginés.

Accèssits a la Categoria B (Cicle Mitjà i Cicle Superior d’Educació Primària)

Calculem la humitat relativa de l’aire. Escola Alfred Potrony (Térmens)
Professorat responsable: Pepita Solsona i Josepa Pascual
Alumnat: Alumnes de 3r i 4t de Primària: Elna Casamitjana, Paula Garcia, Lluc Munsó, Marc Romero, Aurembiaix Vidal, Joel Pascual, Sergi Palou, Marc Capdevila i Alguer Gardeñes.

Categoria C (Educació Secundària Obligatòria i Postobligatòria)

La font. INS de Ponts (Ponts)
Professorat responsable: Elisabet Valls Trepat
Alumnat: Alumnes de 3r d’ESO: Marc Gómez, Joel Benítez, Anna Sarrat i Amine Rajjaf

Accèssits a la Categoria C (Educació Secundària Obligatòria i Postobligatòria)

Pluja de colors. INS de Ponts (Ponts)
Professorat responsable: Elisabet Valls Trepat
Alumnat: Alumnes de 3r d’ESO: Laia Agut, Narlet Luna, Sergi Ortigosa, Ester Sangrà

Rising water. INS Ciutat de Balaguer (Balaguer)
Professorat responsable: Gerard Sala Turull
Alumnat: Alumnes de 1r de Batxillerat: Ndeye Diouf, Chaymae Bouazouni, Victòria Lacal, Ichraq Kerchaoui, Douae Alaoui

Si voleu llegir els diferents articles a la premsa local:

 

Publicat dins de General, Vídeos premiats | Deixa un comentari

Lliurament de premis del 5è concurs de vídeos d’Experiments de pel·lícula

Aplegats a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer, el 14 de juny de 2017  a les 17 hores s’han lliurat, entre altres, els premis del 5è concurs de vídeos d’experiments científics “Experiments de pel·lícula” de la Noguera, activitat dels Plans Municipal i Comarcal de Dinàmica Educativa, adreçada a l’alumnat de la comarca, des d’Infantil a Batxillerat.

El concurs d'”Experiments de pel·lícula” té com a objectiu desenvolupar l’interès i el treball a l’aula dels continguts STEAM de forma amena, lúdica i utilitzant les noves tecnologies i els dispositius mòbils a l’aula, per la qual cosa s’anima al professorat i alumnat que vulgui comunicar mitjançant la filmació en vídeo, experiments que expliquin i divulguin alguns dels continguts del coneixement de les ciències experimentals. Es vol incentivar l’alumnat en la difusió de les seves experiències científiques, tot contribuint a desenvolupar les competències bàsiques dels diferents àmbits educatius.

Tots els seleccionats tornaran a mostrar-nos en directe les seves experiències en la fira científica de tardor “Ciència al Mercadal” el proper 19 d’octubre de 2018, on compartiran amb als companys dels altres centres els seus experiments i difondran a la ciutadania en general el seu treball d’aula.

Amb un èxit rotund i una qualitat de vídeos cada any més notable, s’han presentat 30 vídeos de tots els nivells i hi han participat centres de Balaguer i comarca, de manera que el nombre d’alumnes implicats supera els sis-cents.

Els centres que han participat són: Escola Àngel Guimerà, Escola La Noguera i Escola Mont-roig, Escola Vedruna i Institut Ciutat de Balaguer de Balaguer ciutat i Escola Salvador Espriu de Vallfogona de Balaguer, Escola Alfred Potrony de Térmens, INS Ermengol IV de Bellcaire d’Urgell, de la comarca.

[vimeo width=”640″ height=”360″]https://vimeo.com/276486709[/vimeo]

El jurat format per Alba Castellà Anglarill (Inspectora d’Ensenyament), Maria Bañeres (CRP de la Noguera), Anicet Cosialls (Professor de Física i Química de l’Institut Guindàvols de Lleida), Salvador J. Ribas (Director científic del Parc Astronòmic del Montsec) i Carla Vilaseca Vilarasau (Balaguer Televisió), va decidir els vídeos guanyadors d’acord amb el contingut científic, la qualitat del vídeo i l’originalitat dels treballs presentats.

Relació de vídeos i alumnat premiat:

Premi Categoria A (Educació Infantil i Cicle Inicial d’Educació Primària)

Helicòpters voladors, Escola La Noguera (Balaguer)

Professorat responsable: Santi Amores
Alumnat: Tots els infants de P4: LAIA BETBESÉ, FATEHDEEP CHEEMA, OSCAR CLUA, HALIMA DAHMANI, ANET FERRER, BERTA FONTOVA, CLÀUDIA GALLEGO, JESÚS GIMÉNEZ, VALÈRIA GUILLÉN, MIQUEL HEGHIES, FELIPE HERMOSO, SAMARA HERNÁNDEZ, ENZO HERNÁNDEZ,NAIA LACAL, ALAN LIGERO, HUGO MARTÍNEZ, ANDREA MEMBRIVE, MOISES NAVARLAZ, ONA NIETO, OLAU PASTOR, NATÀLIA PRIM, YOUSSEF RAMDANI

Accèssits a la Categoria A (Educació Infantil i Cicle Inicial d’Educació Primària)

L’espiral del vent, Escola Alfred Potrony (Térmens)

Professorat responsable: Rosa Beltrán Noguero
Alumnat: Alumnes de 4 alumnes de la classe de 1r i 13 alumnes de la classe de 2n de Cicle Inicial.

Water Cycle, Escola Vedruna (Balaguer)

Professorat responsable: Maria Alba Aubets Oliva
Alumnat: Alumnes de 1r i 2n de Cicle Inicial: Roc Alba i Puig, Txell Alcobé Batalla, Ares Castellà Palau, Enzo García Barea, Alèxia Gesé Fondevila i Rayan Rabah Jiyed.

Premi Categoria B (Cicle Mitjà i Cicle Superior d’Educació Primària)

XST! Setmana sense soroll, Escola Salvador Espriu (Vallfogona de Balaguer)

Professorat responsable: Èric Berga
Alumnat: Alumnes de 3r de Cicle Mitjà: Ot Albareda Tena, Júlia Bellart Segarra, Miquel Cases Giménez, Blai Córdoba Ortega, Leire Fernández García, Ariadna Piqué Gòdia, Pol Puig Gené, Mar Segarra Riasol i Pol Vilaginés Piqué.

Accèssits a la Categoria B (Cicle Mitjà i Cicle Superior d’Educació Primària)

El ball de la xocolata, Escola Àngel Guimerà (Balaguer)

Professorat responsable: Àfrica Reig Gregori
Alumnat de 3r de Cicle Mitjà: Akram El Louah, Jiale Chen, Adam Lakuaja

Premi Categoria C (Educació Secundària Obligatòria i Postobligatòria)

L’aire ocupa espai?, INS Ermengol IV (Bellcaire d’Urgell)

Professorat responsable: Montse Cabré
Alumnat: Alumnes de 2n d’ESO: Ariadna Tarragona, Gina Osorio, Lucia Jimenez, Rabab Hammouti

Accèssit a la Categoria C (Educació Secundària Obligatòria i Postobligatòria)

La serp del faraó, INS Ermengol IV (Bellcaire d’Urgell)

Professorat responsable: Montse Cabré
Alumnat: Alumnes de 2n d’ESO: Ona Orrit Nabau, Alba Martínez Capitán, Grace Ketty, Aïda Roca

Espelma balancejant, INS Ciutat de Balaguer (Balaguer)

Professorat responsable: Sergi Palou
Alumnat: Alumnes de 1r de Batxillerat: Iris Novau, Clara Guillén, Oana Olteanu

Si voleu tornar a veure tots els vídeos presentats podeu accedir a la 2018 Biblioteca de vídeos 2017-2018.

Podeu visualitzar el vídeo de la notícia de Balaguer TV:

 

Publicat dins de Vídeos premiats | Deixa un comentari

Lliurament de premis del 4t concurs de vídeos d’experiments científics

Aplegats a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer, el 15 de juny de 2017  a les 17 hores s’han lliurat els premis del 4t concurs de vídeos d’experiments científics de la Noguera, activitat del Pla Comarcal de Dinàmica Educativa que té com a objectiu desenvolupar l’interès i el treball a l’aula dels continguts STEM de forma amena, lúdica i utilitzant les noves tecnologies i els dispositius mòbils a l’aula.

Amb un èxit rotund i una qualitat de vídeos molt notable, el jurat ha hagut de deliberar i molt a l’hora de triar els vídeos guanyadors. Per aquest motiu, la gran novetat d’aquest any ha estat la concessió, a més a més dels premis, de dos accèssits per a les categories A i B, d’Educació infantil i Primària, i un a la categoria C, per a alumnat de l’ESO i Batxillerat.

En aquesta edició s’han presentat 25 vídeos en els quals hi han participat al voltant de 280 alumnes d’educació infantil, primària, ESO i batxillerat, de diferents centres educatius de la comarca.

Els centres que han participat són: Escola Àngel Guimerà, Escola La Noguera i Escola Mont-roig, Escola Vedruna i Institut Ciutat de Balaguer de Balaguer ciutat i Escola La Ràpita de la comarca.

[vimeo width=”640″ height=”360″]https://vimeo.com/221868869[/vimeo]

El jurat format per Mercè Plens i Maria Bañeres (CRP de la Noguera), Anicet Cosialls (Professor de Física i Química de l’Institut Guindàvols de Lleida), Alba Castellà Anglarill (Inspectora d’Ensenyament), Salvador J. Ribas (Director científic del Parc Astronòmic del Montsec) i Carla Vilaseca Vilarasau (Balaguer Televisió), va decidir els vídeos guanyadors d’acord amb el contingut científic, la qualitat del vídeo i l’originalitat dels treballs presentats.

Relació de vídeos i alumnat premiat:

Premi Categoria A (Educació Infantil i Cicle Inicial d’Educació Primària)

Fem un volcà, Escola Mont‐roig (Balaguer)

Professorat responsable: Ana Magaña Ballester I Rosa Cartañà Miquel
Alumnat: Tots els infants dels dos grups de P5:
Aya Ben Amar, Nora Bonet Martínez, Aleix Castellanos Subirada, David Chitanau, Vera Constantin Vergel, MahamadDiassy, Mohamed Djilali, Jawad Es Saadi, Maika España Mitjavila, Lena Garcia Arenas, Ariadna Garcia Escribano, Mario Maials, Clàudia Mercè Colom, Anna Mudra, Clàudia Nieto Mateos, Oriol Rojo Arrufat, Gerai Salazar Boldú, Pau Sauri Giralt, Aina Segués Marsal, Jana Solé Pedra, Valença Subirà Fernández, Xavi Subirada Prado, Adja Thiam, Adam Ben Hachmi, Selene Alonso Roman Jana Adrian Alcázar, Adrià Alegre Duarte, Roc Campo Vilarasau, Ivet Castellarnau Gómez, NidalChahri, Antonio Contreras, Tounko Diarra, Marc Elías Martínez, Anas Es Saadi, Marina España Mitjavila, Iker Garcia Escribano, Sara Ghimbas, Maria Goméz Serrano, Martina Hermoso Gesa, Martí LestónSendra, Paula Morillas Graells, Júlia Pedra Llena, Bet Pensado Bosch, Aya Rami, Joana Requena Vidal, Andrea Vergel Nistor, Souleymane Kande, Vanessa Ciobanu, Yassin Sadki.

Accèssits a la Categoria A (Educació Infantil i Cicle Inicial d’Educació Primària)

Carrera de llaunes, Escola La Noguera (Balaguer)

Professorat responsable: Santi Amores i Tresa Coll
Alumnat: Alumnes de P3 de la classe de la Pepa Pig:
Betbesé Montoya, Laia, Cheema; Fatehdeep Singh; Clua Navarro, Oscar, Dahmani Belqasim, Halima; Ferrer Banda, Anet; Gallego Alvaro, Clàudia; Guillén Olarte, Valèria; Heghies Gabà, Miquel; Hermoso Arraez, Felipe; Hernández Román, Samara; Hernandez Ruestes, Enzo; Lacal Martínez, Naia; Ligero Martín, Alan; Maanani, Berta Jasmin; Martínez Pàmies, Hugo; Membrive García, Andrea; Navarlaz Amaya, Moises; Nieto Martínez, Ona; Pastor Biscarri, Olau; Prim Lobato, Natàlia; Ramdani, Youssef

Màgia de colors, Escola Vedruna (Balaguer)

Professorat responsable: Anna Estrada
Alumnat: Alumnes de P4A de la classe de les Papallones:
Oskar Berdaguer, Xavier Bosch, Analia Carbonell, Berta Castellarnau, Àlex Cojocarel, Txell
Companys, Safae Dahmani, Max Dominguez, Nil Fornier, Adrià Franquesa, Rokiya Gasmi, Unai Herrero, Adan Jimenez, Mohammed Leffahel, Natalia Matamala, Àlex Mateo, Taïbou Mballo, Maria Negro, Hugo Niubó, Èlia Pons, Feerran Quintillà, Roger Sala, Madou Sibioe, Laia Sole, Aya Wannane, Bilal Ziahti

Premi Categoria B (Cicle Mitjà i Cicle Superior d’Educació Primària)

Ou ferrat sense foc, Escola Àngel Guimerà (Balaguer)

Professorat responsable: Carme Larroya
Alumnat: Alumnes de 3r i 4t:
Fatima El Hachim; Anas Rajjaf; Doaa Sarhou; Amal Amroune; Mohame El Ddib; Salma Benali

Accèssits a la Categoria B (Cicle Mitjà i Cicle Superior d’Educació Primària)

Cristalls de sal, Escola La Noguera (Balaguer)

Professorat responsable: Laura Antequera
Alumnat: Aula de suport de Cicle Superior:
Ainoa Rubio; Àngela Martínez; Janira Fernández; Mariam Laaraj; Marinela Galinova; Yassin Khoune

Efecte làmpada de lava, Escola La Noguera (Balaguer)

Professorat responsable: Elisabet Pujol Cayuela
Alumnat: Alumnat de 5è i 6è:
Mara Funes; Èric Gràcia; Marc Verdugo; Bruno Verdugo

Premi Categoria C (Educació Secundària Obligatòria i Postobligatòria)

Oxidació, INS Ciutat de Balaguer (Balaguer)

Professorat responsable: Maria Rosa Florensa
Alumnat: Alumnes de 1r de Batxillerat: Najoua Hachimi, Mariona Martínez Roma i Aina Rosell Codina

Accèssit a la Categoria C (Educació Secundària Obligatòria i Postobligatòria)

Osmosi, INS Ciutat de Balaguer (Balaguer)

Professorat responsable: Rosa Maria Florensa
Alumnat: Alumnes de 1r de Batxillerat: Marta Torres; Maria Martín; Anna Rosa Salud; Amina Ahmed

Si voleu tornar a veure tots els vídeos presentats podeu accedir a la 2017 Biblioteca de vídeos 2016-2017.

Publicat dins de Vídeos premiats | Deixa un comentari

Lliurament de premis 3r Concurs de vídeos d’experiments científics

El dimecres, 1 de juny de 2016, a les 17.00 h de la tarda, es va fer l’acte de lliurament de premis  del 3r Concurs de vídeos d’experiments científics de la Noguera, a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer.

En aquesta edició s’han presentat 28 vídeos en els quals hi han participat un total de 180 alumnes d’educació infantil, primària, ESO i batxillerat, de diferents centres educatius de la comarca.

Els centres que han participat són: Escola Àngel Guimerà, Escola La Noguera i Escola Mont-roig (Balaguer), Escola La Ràpita, Escola Salvador Espriu (Vallfogona de Balaguer), Escola Pia Balaguer i Institut Ciutat de Balaguer.

El jurat format per Sara Cabello Ochoa (CRP de la Noguera), Anicet Cossialls (Professor de Física i Química de l’Institut Guindàvols de Lleida), Alba Castellà Anglarill (Inspectora d’Ensenyament), Salvador J. Ribas (Director científic del Parc Astronòmic del Montsec) i Carla Vilaseca Vilarasau (Balaguer Televisió), va decidir els vídeos guanyadors d’acord amb el contingut científic, la qualitat del vídeo i l’originalitat dels treballs presentats.

Mercè Plens (Directora del CRP de la Noguera), Alba Castellà (Inspectora d’Ensenyament) i Concepció Canyadell (Presidenta del Consell Comarcal de la Noguera) van lliurar els diplomes a l’alumnat guanyador i a tots els participants. Els grups guanyadors de cada categoria van rebre premis relacionats amb el món de les ciències.

Relació d’alumnat premiat:

Categoria A (Educació Infanitl i Cicle Inicial d’Educació Primària)

Fem uns pulmons.

Escola Mont-roig (Balaguer)

Professorat responsable: Núria Griñó Solé

Alumnat: Tota la classe de P-5 de Les llaminadures (25 alumnes). Chaymae Al Jarroudi, Abril Aznar Garret, Arnau Barea Medialdea, Mohamed Amine Boutankhar, Olivia Buendía López de María, Ariadna Cases Barra, Si Hong Chen, Marc Córdoba Giralt, Lluc Del Barrio Balasch, Sara El Moudni, Oriol Feliu Bertran, Aina Ferran Piniés, Eloi Giralt Pons, Alan Guevara Villada, Xènia Jiménez Vélez, Jordi Antonio Linares Tisoy, Tula Llena Vilalta, Sara Mayals Molina, Nashira Ojeda Ortega, Jan Daniel Paüls Borràs, Martí Pedra Roldan, Iker Pérez Gordo, Àlex Pijuan Rodríguez, Xènia Rodenas Castaño, Paula Segura Prieto.

Categoria B (Cicle Mitjà i Cicle Superior d’Educació Primària)

La bombeta

Escola Mont-roig (Balaguer)

Professorat responsable: Anna Satorra

Alumnat:  (5 alumnes de 6è de Primària de la classe de La recta final) Habiba Aouichi, Jan Burgués, Adrià Farré, Albert Marcelino, Selena Sánchez.

Categoria C (Educació Secundària Obligatòria i Postobligatòria)

Màgia o Ciència? El Limonè

Institut Ciutat de Balaguer (Balaguer)

Professorat responsable: Rosa Maria Florensa

Alumnat: (4 alumnes de 1r batxillerat) Anna Campàs Solà, Victòria Carreras Solà, Carla Munsó Campàs i Izarbe Perales Rios.

Enllaç a l’àlbum d’imatges.

Enllaç al vídeo que es va passar durant l’acte que inclou els vídeos guanyadors de les 3 categories.

Publicat dins de General | Etiquetat com a | Deixa un comentari

3 de juny: Acte lliurament premis 3a edició.

invitacioactepremisvideos

Publicat dins de General | Etiquetat com a | Deixa un comentari

180 alumnes inscrits a la 3a edició del concurs

Un cop tancat el període d’inscripció a la 3a edició del concurs comptem amb 180 alumnes inscrits en el global de les categoríes, repartits en 30 grups amb representació de 7 centres educatius de la comarca.

Publicat dins de General | Etiquetat com a | Deixa un comentari

Lliurament de premis del 2n Concurs de vídeos d’experiments científics

El dimecres, 27 de maig de 2015, a les 17.30 h de la tarda, es va fer l’acte de lliurament de premis  del 2n Concurs de vídeos d’experiments científics de la Noguera, a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer.

En aquesta edició s’han presentat 28 vídeos en els quals hi han participat un total de 145 alumnes d’educació infantil, primària, ESO i batxillerat, de diferents centres educatius de la comarca.

Els centres que han participat són: Escola Dos Rius (Camarasa), Escola La Noguera i Escola Mont-roig (Balaguer), Escola Salvador Espriu (Vallfogona de Balaguer), Escola Sol Naixent (Cubells) i Institut Ciutat de Balaguer.

El jurat format per Sara Cabello Ochoa (CRP de la Noguera), Anicet Cossialls (Professor de Física i Química de l’Institut Guindàvols de Lleida), Pilar Prat Alzina (Inspectora d’Ensenyament), Salvador J. Ribas (Director científic del Parc Astronòmic del Montsec) i Carla Vilaseca Vilarasau (Balaguer Televisió), va decidir els vídeos guanyadors d’acord amb el contingut científic, la qualitat del vídeo i l’originalitat dels treballs presentats.

Mercè Plens (Directora del CRP de la Noguera), Pilar Prat (Inspectora d’Ensenyament) i Sònia Valero (Vicepresidenta del Consell Comarcal de la Noguera) van lliurar els diplomes a l’alumnat guanyador i tots els participants. Els grups guanyadors de cada categoria van rebre un premi col·lectiu per a cada grup classe (taller de llançament de cohets, itinerari guiat “Aigua, pedra, blat” centrat en l’estudi del marge esquerre del riu Segre i una visita al Centre d’Observació de l’Univers del Montsec).

Relació d’alumnat premiat:

Categoria A (Educació Infanitl i Cicle Inicial d’Educació Primària)

Bombolles electritzants!

Escola La Noguera (Balaguer)

Professorat responsable: Santi Amores

Alumnat:

(P-5) Tot l’alumnat de la classe dels Planetes (22 alumnes).

Categoria B (Cicle Mitjà i Cicle Superior d’Educació Primària)

The jumping egg

Escola Salvador Espriu (Vallfogona de Balaguer)

Professorat responsable: Èric Berga Sesé

Alumnat:

(2n de Primària) Alexia Giurgiu, Ariadna Herrera Pallisé, Gerard Marín Taribó, Guillem Pallisé Viola, Neil Peruga Terré, Antoni Rúbies Vázquez, Blau Segués Oms.

(3r de Primària) Lorena Alías Cirera, Aritz Buisan Lobo, Dúnia Campabadal Rubió, Laila Laarim Er Reyahhy, Saray Lozano Fernández, Ariadna Marín Galitó, Clàudia Sorribes Balasch, Andreea Stefanutiu, Sergi Terés Mina.

Categoria C (Educació Secundària Obligatòria i Postobligatòria)

Vórtex de fum

Institut Ciutat de Balaguer (Balaguer)

Professorat responsable: Sergi Palou Lamarca

Alumnat: (1r batxillerat) Juanjo Panadés Vàzquez, Albert Planes Seuma, Cristian Lavric.

Enllaç a l’àlbum d’imatges.

Enllaç al vídeo que es va passar durant l’acte que inclou els vídeos guanyadors de les 3 categories.

Publicat dins de General | Etiquetat com a | Deixa un comentari

Oberta la inscripció a la 3a edició del concurs

3rconcurs

Publicat dins de General | Etiquetat com a | Deixa un comentari

Acte lliurament de premis de la segona edició

invitaciólliuramentpremis

Publicat dins de General | Etiquetat com a | Deixa un comentari

200 alumnes inscrits a la 2a edició del concurs

Un cop tancat el període d’inscripció a la 2a edició del concurs comptem amb 200 alumnes inscrits en el global de les categoríes, repartits en 36 grups amb representació de 7 centres educatius de la comarca.

Publicat dins de General | Etiquetat com a | Deixa un comentari