El català nord-occidental

Avui, per veure una mica els trets característics del català parlat a les comarques lleidatanes, el millor que podem fer és escoltar el grup més de moda de les nostres terres. Aquí els The Companys ens fan saber que és istiu

Aquest article s'ha publicat dins de Batxillerat i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a El català nord-occidental

 1. judit diu:

  ola!
  M’ha agradat molt el vostre vidioclip, pero jo estic fen un trebal sobre els dialectes catalans, i magradaria mes que també os centresiu a parlar una mica més sobre algun tret caracteristic d’algun dialecte català, aixi reforserieu una mica la pagine wep, i a la gent que buscques informacio tingues mes fasilitat a trobar informació, i a mes si esta reforçada cm vusaltres teniu amb una canço en el que es veu molt be l’accent, ajudeu a fe més fásil el treball.

  Moltes gracies per la seva atenció.

 2. Robert diu:

  Ep Eva, gràcies pel post thecompanyístic! Salutacions al Ferran a al Guillem I de Montardit.

  Robert

 3. Robert diu:

  Ep Eva, gràcies pel post thecompanyístic! Salutacions al Ferran i al Guillem I de Montardit.

  Robert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *