EL CIRC A LES COLÒNIES DE P3

Al llarg del segon trimestre, els nens i nenes de P3 han treballat tots els elements del circ. Van visitar la circoteca de Valls i com que els hi va agradar molt, el passat 5 i 6 de maig van anar de colònies a Cal Mata a Saifores. Allà esperaven veure una actuació de circ, però dos pallassos despistats, el Trip i el Trap s’havien oblidat de preparar-ho. Desprès de fer molts tallers de circ van poder ajudar als pallassos en la seva actuació.
Que bé que s’ ho van passar, ja tenen ganes de tornar a repetir l’experiència l’any vinent.


Un comentari a “EL CIRC A LES COLÒNIES DE P3

  1. Quin circ més xulo! Ja es veu que els nens i nenes de p3 s’ho van passar d’allò més bé! M’hi convidareu l’any que ve? 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *