P5 al Zoo

Els nens i nenes de P5 estem treballant els animals salvatges. Per això, el passat divendres 17 vam anar al Zoo de Barcelona. Si voleu veure alguns dels animals que vam veure premeu damunt la imatge.

CORRAL NERI P4

A l’escola estem treballant el projecte dels animals de la granja. Els óssos i els nans de P4 hem anat d’ excursió al Corral Neri. Ens ha agradat molt visitar-la perquè així hem pogut conèixer tots els animals que estem treballant. Hem vist ànecs, oques, rucs, porcs, conills, ovelles, cabres, cavalls i tortugues. Ens ha encantat tocar-los, donar-los menjar i saber més coses d’ells. No hem pogut veure la vaca perquè estava malalta hi havia anat a visitar-se al veterinari. Quina llàstima! Mireu que bé que ens ho hem passat!

Clica damunt la imatge si vols veure les fotos.

BOMBERS. P4

Les classes dels Nans i els Óssos tinguérem la gran sort de  visitar el parc de bombers de Valls. Els bombers ens van rebre amb molta il·lusió i ens van explicar com treballen i de quina manera ens ajuden quan ho necessitem. Ens va agradar molt aquesta experiència!  I sabeu què? A meitat del matí els bombers se’n van anar a atendre una emergència i abans de marxar ens van saludar des de el seu camió tan especial.

FOTOS