Agraïments

Per començar voldríem agrair incondicinalment a tothom que visiti el nostre bloc, ja que són les persones curioses que el visiten les que li aporten vida i el fan brillar.

Per nosaltres, el bloc no és un simple treball de recerca, és la motivació que ens mou com a dones. Per aquest motiu tan especial us donem las gràcies i us animem a que seguiu en contacte amb el nostre bloc i  a que participeu activament amb comentaris.

Agraim de tot cor a tota aquella persona que s’ha involucrat amb nosaltres a l’hora de fer la recerca. Especialment a Antonio Bellido que ens va proporcionar informació a la qual nosaltres no hauríem pogut accedir.

I no podríem oblidar-nos del suport que ens ha ofert la nostra tutora Isabel i com no, d’agraïr-li a ella també tot l’esforç i paciència que ha tingut amb nosaltres. Especialment per empatitzar en certs aspectes del treball.

Sobretot, voldríem agrair-li la confiança que va posar en nosaltres a l’hora de proposar-nos fer el treball de recerca en format bloc, ja que és molt important per nosaltres ser les primeres de tot l’institut en utilitzar aquest format.

 

 

En definitiva, GRÀAAAAAAAAAAAAAAAAAAACIES!! 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *