Què sabem de l’orquestra?

Ja fa unes quantes setmanes, vam començar a reflexionar sobre l’orquestra. Cadascú va apuntar en un full tot el que sabia sobre l’orquestra, Recordant el dia que vam anar a veure el concert “Tocats per l’OBC” a l’Auditori de Barcelona.

Primer ens pensàvem que no en sabíem res, però la Tati ens va dir que ens imaginéssim què passaria si un dia arribés un extraterrestre a l’escola i ens preguntés si una Orquestra és un animal… Segur que li podríem explicar alguna cosa…

Llavors, ho vam veure més clar. Ens vam posar a treballar.

Al cap d’uns dies, vam posar en comú la informació que teníem amb els nostres companys de grups de treball.

En aquest enllaç podeu veure algunes fotos, i el que en vam poder treure.

Amb tota aquesta informació seguirem treballant en els propers dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *