Jocs i festa del dijous

De Quart dia al CdA

Jocs medievals de llançament, carreres de sacs, etc. Els equips dels musulmans i els cristians. Fins i tot una medalla. Podeu veure fotos.

A la nit vam fer festeta. Algun joc i ball. La gent es va mudar un poquet més i la mescla de colònies va provocar el naixement d’un estil de perfum d’aroma indeterminada.

A partir de les 11 va començar la retirada, ja que després de dos quarts de dotze està prohibit fer sorolls per tal de no molestar la gent que vol descansar.

La ni va ser mogudeta. Va haver dos visites a la metgessa. Res d’importància que no s’arregle amb antibiòtics i antipirètics.

Ara, les dos habitacions grans, la de xics i la de xiques, aquesta darrera en especial, ja van començar a fer les maletes al voltant de les quatre de la matinada animades per un mestre que va voler canalitzar l’energia que estaven gastant corrent i parlant en aquelles hores. Bé, es van prendre la faena amb ganes (és un dir) i ja tenien faena feta per a més tard. En fi, incidències de la situació.

Les altres tres habitacions, bé, sobretot quan ja van saber notícies de la primera companya que Fran i Amparo es van emportar al metge.

One thought on “Jocs i festa del dijous

  1. Ariadna

    Voldria agrair a tothom, mestres i compamys, tot el que heu fet perquè el camp d’aprenentatge hagi estat molt divertit. A més vull agrair la vostra ajuda per superar les angines!
    Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *