Benvinguts.

Benvingut/da a aquest  nou espai per compartir ciència. Som el grup de formadors de “aules de ciències TIC” d’educació primària i infantil de les comarques de Tarragona, i obrim aquest lloc a tots els mestres interessats en fer “intercanvi d’experiències” de l’àrea de coneixement del medi natural.

L’objectiu és mostrar al món educatiu allò que fem a cada escola, en relació a les ciències. Però també, veure el que fan els altres, per poder compartir experiències i promocionar i millorar la qualitat dels aprenentatges d’aquesta àrea.

Podeu col.laborar mitjançant els contactes abasora@xtec.catngarcia6@xtec.cat , enviant articles amb descripcions, fitxes didàctiques,  fotografies, vídeos, etc de la forma que cada centre cregui oportuna.

Esperem la vostra col.laboració per fer d’aquest bloc un punt de trobada per tots aquells que sumem emoció a l’aprenetatge de les ciències.

 

Quant a Roberto

Mestre de ciències al cicle superior del CEIP Marcel.lí Domingo de Sant Pere i Sant Pau TARRAGONA.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Benvinguts.

  1. Hola, això és un comentari.
    Per a eliminar un comentari només heu d’iniciar una sessió i veure els comentaris de l’article, allí tindreu l’opció d’editar-los o de suprimir-los.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *