El Corral de Neri.

Els i les  mestres del seminari de coordinació d’aules de ciències de les escoles de Tarragona , en la seva reunió del mes de maig hem visitat la Granja-Escola “El corral de Neri” al Catllar.

Seminari TGNDesprès d’un recorregut per les instal·lacions i la presentació dels seus habitants, hem estudiat el ventall  de possibilitats que allí s’ofereixen.  Animals domèstics que els nens poden observar d’aprop, tocar, muntar, acaronar i conèixer de forma molt propera els seus hàbits, qualitats i utilitats . Tallers a l’aire lliure, de jocs, hort, aliments naturals, histories de pastors. Tot adaptat a la edat, des de llars d’infants fins a …

Granja i hort

És una bona “Aula de ciències” que no podem tenir a cada escola, però que la tenim a la nostra disposició. Un recurs per aprofitar.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ESCOLA Sant Salvador TGN. Comparteix…

Aquesta escola vol compartir activitats, vídeos, investigacions  i molt més. Potser la millor manera de fer-lo és convidant-vos a visitar el seu bloc de l’aula de ciències, on recullen la seva llarga  experiència en el treball de les ciències experimentals.

http://blocs.xtec.cat/aulacienciessantsalvador/

El curs 12-13 han presentat al X(p)erimenta 2013, uns quants vídeos que també podeu veure en el mateix bloc. Cliqueu a la pestanya superior NOVETATS-EXPERIMENTA2013, i els podreu veure.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Benvinguts.

Benvingut/da a aquest  nou espai per compartir ciència. Som el grup de formadors de “aules de ciències TIC” d’educació primària i infantil de les comarques de Tarragona, i obrim aquest lloc a tots els mestres interessats en fer “intercanvi d’experiències” de l’àrea de coneixement del medi natural.

L’objectiu és mostrar al món educatiu allò que fem a cada escola, en relació a les ciències. Però també, veure el que fan els altres, per poder compartir experiències i promocionar i millorar la qualitat dels aprenentatges d’aquesta àrea.

Podeu col.laborar mitjançant els contactes abasora@xtec.catngarcia6@xtec.cat , enviant articles amb descripcions, fitxes didàctiques,  fotografies, vídeos, etc de la forma que cada centre cregui oportuna.

Esperem la vostra col.laboració per fer d’aquest bloc un punt de trobada per tots aquells que sumem emoció a l’aprenetatge de les ciències.

 

Publicat dins de General | 1 comentari