Els reis o Santa Claus?

tots3

Nadal sempre és una època diferent. Per a tothom té un significat especial, i segurament no el mateix per a uns que per a altres.
Pels nens i nenes, a més a més hi afegim que és quan reben més regals, i sempre de personatges fantàstics: el tió, el Pare Noel o Santa Claus, i els tres reis d’orient.

Cadascun d’ells té defensors i detractors, per això us volem demanar què n’opineu vosaltres. Quin d’aquest personatges és el vostre preferit, el que més regals us porta, per què l’heu triat…

Esperem els vostres comentaris…

Fins aviat!

27 thoughts on “Els reis o Santa Claus?

 1. Míriam 6èC

  Jo crec que em quedaria amb els tres reis d’orient. No sé, m’agrada més que en Melcior en Gaspar i en Baltasar vinguin a casa meva amb camell i seguint un estel, que no que vingui el Pare Noel amb un trineu amb rens que volen i que entri per la xemeneia (això sembla de lladre). A més, el Pare Noel no em porta regals i tampoc esperaria que em portés més regals (o menys regals). A mi em fa més il·lusió que s’hagin menjat les galetes i s’hagin begut l’aigua els tres reis d’orient, es a dir, et quedes més sorprès si veus que falta menjar (encara que també m’agradaria molt si el Pare Noel em deixés caramels a dins del mitjó) No sé, es més…¿màgic?

  Míriam

 2. dimitri

  Ha sigut més diver els reis perque m’han donat molts regals, el tió també però els reis encara més. També m’agraden més els reis perquè em trobo amb familiars meus que fa temps que no els veia. Resumint, m’agraden més els reis.

  Dimitri

 3. Ariadna F 6è C

  Jo crec que em porten més regals els tres reis d’orient ,no perquè em portin més regals del compte si no perquè jo no celebro el Pare Noel ,simplement per això, però el que si que celebro apart dels tres reis de l’orient es el tió, però el tió més que regals em porta moltes llaminadures i uns quants detalls no es res de l’altre món (però a mi em fa molta il·lusió que em portin més o menys regals amb un regal n’hi ha mes que prou perquè si pensem sabrem que hi ha nens que no tenen ni un regal)en fi que encara que el tió només em porti alguns detalls a mi no em treu la il·lusió perquè el Nadal és únic, és un moment màgic,d’estar amb la família i de passar-ho molt però que molt bé……

  Ariadna. F

 4. Francesc

  Hola, sóc en Francesc. Aquest Nadal m’ho he passat molt bé i m’han portat molts regals, i a vosaltres? Bueno a mi el que m’agrada més són els reis perque em porten molts regals. He triat els reis perque és el dia que esta més a prop de l’escola, ja sé que alguns pensaran que estic malament del cap. I m’agrada perque, no vull acostumar-me a tant de temps sense treballar.
  Vosaltres us ho haveu passat bé? Esper-ho un SSSSÍÍÍÍÍÍ!!!!! de tothom! Adeú xulus!

  Francesc

 5. Gabriel Bastide

  A mi m´agrada més Santa Claus perquè jo sóc francès i a França fem Santa Claus.
  Però no només és per això, per exemple:Santa Claus em porten més regals i també hi ha una altra cosa: que aquí fa il·lusió veure tres persones sobre un camell, però Santa Claus també té inconvenients,per exemple:diuen que Santa Claus és un invent de coca cola i quan escoltem això sembla que Santa Claus és comercial,però no és comercial és consumisme , es molt consumisme.
  Doncs jo ja he dit el que he dit, espero que us hagi agradat el meu comentari.

  GABRIEL

 6. adrià

  Prefereixo Santa Claus perquè tinc més temps de jugar abans de començar el cole i perquè em porten més regals i perquè venen tots els familiars de fora i per reis s’en van perquè els nens han de començar el cole

  ADRIÀ

 7. Javi

  A mi m’agrada més Santa Claus , perquè hi ha més temps per a jugar amb els regals , peró també m’agraden els altres perquè son tradicionals d’aquí.És molt divertit.
  Peró em va agradar més Santa Claus , perquè em va portar més coses què el Tió
  Santa Claus , el Tió , Els Reis Mags tenen una história molt divertida cadascu d’aquests personatges.

  xD adew

 8. Eva 6èB

  Els Reis.
  Agafo els Reis perquè ells em porten més regals encara que m’agraden els dos . Els dos són molt tradicionals. La veritat és que estic amb la Míriam perquè trobo que esta molt bé el que ha escrit i la veritat es que penso el mateix que prefereixo que vinguin els Reis que el Pare Noel. Es una cosa que no sé perquè m’agrada més un que l’altre.

  Eva 6èB

 9. Marina 6èB

  Pare Noel.
  Perquè es més original i està basat en una història d’un nen que és deia Nicholas.
  També m’agrada perquè et deixa caramels als mitjons, perquè pots fer l’arbre de nadal amb la teva família i estar més temps amb ella ja que molts pares treballen. M’agraden molt els seus nans perquè fan ells els regals però també crec que hauríem d’abusar una mica menys de tants regals no?¿?¿?
  Espero que tothom aquest Nadal tingui almenys un regal ja que molta gent potser no tindrà.
  Petons a tota l’escola del CEIP RUIZ AMADO 🙂

  Marina 6èB =3

 10. Paloma 6B

  Els tres reis d’orient
  Perquè van ser les primeres persones persones que li van portar regals a Jesús seguint a l’estrella .
  També m’agraden perquè venen a veure’ns en canvi en Pare Noel no ens ve a visitar.
  També perquè em porten molts més regals els reis que en Pare Noel i també a l’aixecar-me que em trobi tots el regals sota l’arbre i les sabates plenes de llaminadures, és tan màgic tot el que passa, veure com venen els tres reis és que és tot tan bonic, el més bonic de tot és que estem tota la família junta en aquests dies. També m’agrada menjar-ne el rosco de reis i que em toqui el rei. Doncs això es tot. Adéu !!!

  Paloma

 11. ainhoa

  Dons jo he escollit els 3 reis.
  M’agraden més els 3 reis. Es quan rebo més regals. Peró no m’agrada només per això…
  Normalment..Quan fem vacances de nadal, em trobo amb els familiars que costa més que els vegi… El tió i el Pare Noel, també m’agrada, perquè també em trobo amb familiars… Però prefereixo els 3 reis… Et quedes sorprès quan vas a dormir, perquè al dia següent t’aixeques i trobes tot ple de regals per tots llocs. Els nens petits es queden més sorpresos, van el dia 5 a veure’ls, seuen a sobre d’ells, es fan la foto i els donen un detallet cadascun, en la cavalcada quan els veuen allà llençant caramels, i corren a agafar-los, semblen feliços, però més quan s’aixequen i troben tot ple de regals, després si van a casa dels avis, a agafar els altres regals es sorprenen més. Peró… cada any penso… I els nens que no reben mai regals? M’agradaria que ells també tinguessin regals, i s’ho passessin igual de bé que m’ho passo jo amb la meva família.

  Ainhoa

 12. Vincent Bastide

  Heey!!

  A mi m’agrada més el Pare Noel . Quan els Americans van començar a explicar per tot arreu què existia el Pare Noel,els catalans i els espanyols van començar a explicar la seva versió .Perquè? No ho sé… Potser perquè no estaven d’acords amb ells…
  I jo m’estimo més la versió original,segurament perquè la trobo més divertida… Això què deia la Miriam,de què els reis es menjaven les galetes i bevien la llet,el Pare Noel també ho fa…Per mi,la versió original,es la què diu què el Pare Noel arribava amb trineu i es llançava per la xemeneia…
  Fins Aviat!

 13. Nadja A. 6èC

  Heeey!
  Bé, el que més m’agrada és Pare Noel.
  Si, perquè la família de la meva mare és alemana, i allà se celebra només el Pare Noel, i per això, a casa de la meva mare i dels meus avis(de part de mare) sempre tinc més regals el 24 de desembre.
  Però m’agraden més els reis quan venen a casa del meu pare, ja que porten moooolts regals.
  Em quedo amb els 2! Jijiji…
  Un petó,
  Nadja Arenas Arndt.

 14. Andrea

  Hola!!!!
  A mi m’agraden més els reis perque a part de que em porten molts regals també em trobo amb la meva família i vaig a menjar a casa l’àvia… Menjar turró,beure fanta i aquestes coses m’encanten. Per a mi es bastant divertit anar a veure els reis.
  El pare Noel deu ser divertit també però m’estimo més els reis.

  Andrea.

 15. Axel D.

  Hola soc l’Axel, us volia dir que em van donar pocs regals a nadal però si que molava molt així que si que valia la pena, el dia sis els reis no van portar moltes coses, crec que esperaven fins al catorze de gener perquè era el meu aniversari, i per això agafo nadal perqué va ser una sorpresa el regal, i a tots li van donar regals.
  Us desitjo moltes felicitats i bla, bla, bla bon curs 2010 ! ! !

  Axel Díaz.

 16. Katia

  Hola!!.
  A mi m’agraden tots, però el tió es el que em porta més regals i ho celebrem amb tota la família junta mentre sopem, Santa Claus també m’agrada molt perquè el celebro a Argentina quan vaig, jo crec que el reis de l’orient i Santa Claus són els que fan més il·lusió perquè tens moltes ganes de que arribi el matí per aixecar-te ràpid i veure que hi ha sota de l’arbre. Bueno espero que ho hagueu passat molt bé aquest nadal, perquè crec que el nadal per els nenes es la millor festa que hi ha!
  K@T!@ 😉

 17. doha

  Els tres reis d’orient
  També m’agraden perquè venen a veure’ns en canvi en Pare Noel no ens ve a visitar.
  També perquè em porten molts més regals els reis que en Pare Noel.
  Tots els regals sota l’arbre i les sabates plenes de llaminadures, és tan màgic tot el que passa, veure com venen els tres reis. Doncs això es tot. Adéu !!!
  Doha

 18. Alex@ndra

  A mi m’agraden tots el tió perquè és divertit quan piques amb el bastó,Santa claus perquè es celebra en família i sempre em porta molts de regals, els reis perquè sempre els hi posem llet i galetes, i sempre em desperto ràpid per veure els meus regals que hi ha sota del meu arbre de nadal els reis quan em porto malament em deixen carbó sota l’arbre de nadal però a mi no m’importa això sinó celebrar-ho amb la meva família .
  Espero que tots els nadals us ho passeu molt bé! XD 😉

  Alex@ndra 😉

 19. Raul

  Hola!!! Soc jo en Raul. A mi m’agrada més en Santa Claus perquè em porta el regals molt abans que els reis i a mes quan els reis et porten el regals només tens dos dies o de vegades mes. Però casi mai. Doncs aquest any en Santa Claus m’ha portat mes regals que tot els altres anys junts i mira que en 2009 estavem en crisis i encara una mica tambè ,doncs adeu !!!

  Raul !!! 6èB 😉

 20. katharina

  Hola a mi personalment m’agrada més Santa Claus, primer perquè em porta més regals i tinc més temps de jugar-hi abans de que comenci el cole… Però tampoc és que no m’agradin els reis, però , em fa molta il·lusió la historia de Santa Claus, de que va amb el seu trineu a cada casa del món i ens porta regals. El que es injust és que els nens i nenes més petits els hi porten més regals i als grans més pocs. Per exemple a mi m’han regalat una caixa plena de pintures acríliques, perquè m’agrada molt pintar 🙂 , un cavallet per ficar els papers. I moltes més coses. Fins a la propera XD.

  KATHA!!! 😉
  6éB!!!

 21. Claudia

  HOLA!!!!
  A mi m’agrada més Santa Claus perquè em porten mes regals que els reis i apart quedem amb tota la meva família. També m’agrada perquè queda mes temps per jugar en canvi els reis nomes ens donen dos dies i desprès anem a l’escola. Em fa més il·lusió Santa Claus perquè estem tots junts en canvi en els reis hi ha algunes persones què treballen i no poden passar amb la seva família.

  CLAUDIA!! 😉
  6èB

 22. marc

  A mi m´agrada més els reis perquè em porten més regals estic amb tots els familiars i és molt divertit perquè m´encanta jugar amb els cosins. Fa il·lusió aixecar-se i trobar molts regals sota l’arbre i gastar bromes a tothom.

  MARC!!!!!
  6éB

 23. erika

  Hola, sóc l’Erika i prefereixo SANTA CLAUS perquè tinc més temps per jugar , i perquè sempre venen els meus familiars a casa i també perquè quan venen em porten molts regals , per a mi també és millor perquè arriba uns pocs dies abans que els tres reis d’orient.
  Per a mi és més especial ,SANTA CLAUS,perquè vé amb els seus rens i també amb els seus elfs ,
  amb el seu trineu…Doncs això és tot Adéu !!!
  Erika 6èB =) XD

 24. ariana 6èB

  Holaaaaaa!!!!

  Jo sincerament no agafo a ningú prefereixo el tió em fa il·lusió que un tros de tronc em cagui regals o almenys al meus cosins petits i a la meva germana. M’agrada veure com canten la cançó del tió i com diuen què han fet malament i després , quan la meva mare diu “veniu !!!” van corrent cap al menjador on caguem el tió i em fa gracia perquè quan piquem el tió , piquem el regals ja ja ja xd
  xaoooo wapos !! =3 =) : 3 /\r¡@n@ 6èB XD

 25. NiNa

  Holaa!!.

  Prefereixo el Tió i els tres Reis perquè són els que celebro, però també m’agrada Santa Claus perquè
  quan vaig a Serbia ho celebro. El que em porta més regals és el Tió, i els Reis em porten coses petites com pulseres, collarets…). El dia de reis és el que passo amb la meva família gran: cosins, avis, tios, germans…) i al Tió només amb els meus pares, amb el meu germà i als meus avis. A mi m’agrada perquè estic amb la meva família i és molt divertit! 🙂

  NiNa DimItRIjeViC 😉

 26. Maria Lopez

  Hola!!!!!

  Jo prefereixo el Tió i els reis perquè em porten molts regals i perquè estem tota la família reunida, Santa claus no m’agrada tant perquè em porta llaminadures i no m’agraden el que m’agrada es anar a esperar els tres reis a la platja i veure’ls tots tres amb aquells camells i desprès deixar l’aigua i les galetes sobre la taula i quan em desperto domes veure engrunes i una pila de regals, grans, mitjans, i de petits però el que m’agrada mes es que desprès de obrir els regals vaig a casa dels meus cosins a xulejar del que m’han portat.

  MaRiA LoPeZ

 27. jordin xD XP

  HEEEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  A MI M’ AGRADA MOLT MES ELS REIS PK EM PORTEN MOLTS MOLTISSIMS REGALS JEJEJEJE I EL TIO TB M’ AGRADA EM CAGAGA BASTANS REGALS I MOLA I EN CAMBI EL PARE NOEL K VOLEU K US DIGI K UN TIPU GRASONET ENTRI PER LA XAMENEIA COM SI FOS EL LLOP DELS TRES PORQUETS NO EM FA GENS DE GRACIA PER TANT K EM QUEDO AMB ELS REIS DE L’ ORIENT.

  JURDI XD XP 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà