El meu cumple!!

Avui és el meu cumple faig 11 anys i el Manchester o el Barça em regalaran un regal . Faré la festa el dissabte amb jocs d’aigua!!!!!!!!!!!RiallaAra sóc més gran el anys per mi son molt importans perque et fas més gran , seré més estudiosa i quan arribi a l’institut faré amics nous. I tinc ganes d’anar a l’institut per veure com és i si seran molt però molt molt difícils els examens!

Tatiana

3 thoughts on “El meu cumple!!

  1. jordina daniel

    DONS FALISITATS TATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. jordina i soha

    Tati kin regal si el barça va guanyar la champions i tu ets del madrid i el diumenge 29 de nobembre tb va guanyar contre el barça contra el madrid1 a 0 no es k el barça si esforses gaire pero va guanyar i aixo es el k conta!!!!!!!!!!!!!!!!!
    FORÇA BARÇA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡PAM PAM PAM PAM
    TOT EL CAMP (PAM PAM PAM)ES UN CLAM (PAM PAM PAM)SOM LA GENT BLAU GRANA TAN SABAL DON VENIM TAN DEL SUD O DEL NORD……….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà