S’han acabat…

Ha sigut un plaer anar de colònies amb vosaltres.. tant alumnes com companys… Amb vosaltres a la fi del món!

Miquel

10 thoughts on “S’han acabat…

 1. gabriel bastide

  Les colonies a Pedraforca ës van passar molt bé i em va agradar molt perquè vam fer tir a l´arc era molt guay ,desprès vam montar a caball això era lu més guay,el menjar estava molt bo i podiem repetir.Hem van agradar molt!!!!!!!!!!!

  Gabriel Bastide

  XD

 2. Adèl Diósy Dòra

  Hola sóc l’Adèl
  M’ha agradat molt les colonies perqué era molt bó el menja, els cavalls eren molt macos, he apres tirar amb arc i també vam fer curses amb bicicleta al fi m’ha agradat molt!!!

  Adèl Diòsy Dòra

 3. marc nuñez

  És tic d´acord, el menjar era molt bo.No em va agradar fer la caminada a Saldes ni ha veure els dolmens.Les activitats van estar bé.Les munitores o munitors que eren en pep(Guardiola), la Nuria, en Jordi i la Carme.

 4. ariana rubio

  ens hu van passar molt bè, amb la Núria,Pep,Carme,i en Jordi.
  vam montar a caball, vam tirar amb arc apuntat i vam montar amb BTT on la KATIA i la KATHA es van fotre una bufa molt gran.
  enPep cuinava molt bè els macarrons estaben bonissims i els 45 m. caminant, es per treure kilitos i varem dormir molt bè peró la ultima nit els nens ban entrar i ens ban despertar.
  els caballs es deien:
  grecia
  nera
  tigre
  elton
  va ser molt divertit. ADEÙ!!

 5. Raul moreno

  Les colonies s’han acabat molt depressa.Lo que mes me va agradar va ser tirar amb l’arc i montar a cavall.Al final ens vem emportar el banyador per res,perque l’aigua estava bruta.
  A tots cinquens ens va agradar lo que va dir un dels monitors ,en Pep: per sopar hos faré pizza.Els nostres monitors es deien Pep,Nuria,Carme i Jordi.

 6. KATHA

  Hem anat de colònies a Pedraforca hem montat a cavall i a bicicleta hem fet tir d’arc.
  Hem anat a peu cap a el poble de Saldes i hem jugat el joc de la ¨Bruixa de Pedraforca¨i al final vam guanyar!!!!!!! Però per el primer matí l’Erika i l’Eva tot el rato estaven molestant i ens despertaven.

 7. Vincent

  El que ha dit en Miquel m’ha agradat molt perquè estava dit amb molta poesia…
  Va ser molt guay!

 8. jack reed faulkner

  Quina mala sort,que ja s´ha acabat ja tornem com era tots castigats

 9. nina

  HolAAAA!!!
  Les colonies van ser molt divetides!!!!!
  Ens van agradar molt, i tambe vam aprendre moltes coses. Jo vaig aprendre a tirar amb arc, k per cert em va agradar molt.
  Els monitors no els oblidarem mai pk son els millorsss!!!!! En fi k gracies a tots !!!!
  Un petònasssss!!!!!!!!!!!!!!!!
  ADEUUUU!!!!!!!

 10. jordina

  ei a sigut super guay anar al pedra forca i el joc de la bruixa i tot el rotllo pero tenim ke ser positius akest any anem alla a tarragona i a portaventura ke volem mes jejeje bye !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jejeje

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà