CURS 2014-15

Benvinguts de nou!
Comencem aquest any amb empenta i motivació per aconseguir les fites que ens puguem proposar al llarg del curs.

Acte inaugural, curs 2014-15..Aquesta edició hi participen al Projecte per primera vegada dos alumnes de 3r d’ESO, l’Albert i el Moncef, juntament amb els quatre que van començar l’any passat i ara fan 4t d’ESO: el Tommy, la Djena, la Soraya i l’Stephy.

Com a novetat important, aquest curs volem consolidar la pràctica de treball en Portafolis. L’alumnat es mostra en general força engrescat i pot ser una molt bona eina d’aprenentatge i avaluació per a tots. Ja us anirem informant de l’evolució. djena (2)

Us mostrem unes fotos de l’Acte Inaugural del Projecte, que va tenir lloc l’IES Antoni Cumella, i en el que hi va participar de manera especial la Djena per parlar de la seva experiència en els Tastets d’Ofici del curs anterior.
Bon inici i bon treball per tothom!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *