Benvinguda!

Hola a tothom!
Estem molt contents de presentar-vos aquest nou bloc del Projecte Singular Endavant! de la nostra escola. La valoració que fem, per part de tots els implicats, d’aquests dos anys de treball és molt satisfactòria. És per això que tenim moltes ganes de continuar treballant el proper curs. A la revista trobareu articles molt interessants sobre la nostra tasca i, el més aviat possible, penjarem aquí una foto de l’Acte de Cloenda del curs 2012-13 on apareixen tots els integrants dels projectes que es porten a terme a Granollers.

Aquí teniu la foto!!!
cloenda_PE
 

Sergi i Leonor

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *