FESTA SANTA LLÚCIA 2011

Gràcies per portar la llum a l’Institut

Aquest article s'ha publicat dins de portada i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a FESTA SANTA LLÚCIA 2011

  1. Magda diu:

    Quin goig de flautistes de primer i tercer!

  2. Ho vau fer molt be . Pero els de 1r els millors <3

  3. Judit Serrano Domínguez diu:

    Jo hi vaig participar, putser estava una mica nerviosa, però, m’ho vaig passar molt bé i hem va agradar molt.

  4. malegret diu:

    És molt important la participació de tots, en qualsevol activitat. Totes les persones són necessàries. Estic molt contenta que us hagi agradat. Participar, escoltar, pensar, crear,. És la base del nostre bloc Paràbola Musical. Fes servir aquesta eina com a eina d’expressió i comunicació entre tots els companys del c lase. És molt important la teva opinió. Espero aviat el teu comentari. gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà