CONSTRUÏM CAIXES NIU

Des de fa uns dies els nens i nenes de 4t ens hem proposat observar els ocells de l’entorn de la nostra escola. Hem aprofitat que tenim famílies que en saben molt del tema i els hem fet venir perquè ens ajudin.  Després de parlar sobre els ocells que viuen al voltant de l’escola ens hem decidit per les mallerengues. Hem construït 4 caixes niu i després n’ hem penjat  dues al pati de  i dues més a la zona esportiva. Ara cal anar observant-les i passat l’hivern comprovar si alguna mallerenga ha decidit fer-hi el seu niu.

També hem posat alguna menjadora per a ocells al pati interior de l’escola, que és un bon lloc per observar els ocells sense molestar-los. De moment no n’hem vist cap però tenim proves de que algun ja hi ha passat…

ocells     caixes-niu

 

Aconseguirem veure’ls??

Us anirem informant!!

Gràcies a les famílies que heu col·laborat!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *