Els alls van creixent – 1r

Ja hem tornat de les vacances de Nadal amb moltes ganes de baixar a l’hort a veure què ha passat amb els alls. Abans de marxar de vacances vam plantar més alls però ara amb la lluna creixent… per veure si hi havia diferència entre els uns i els altres. Per diferenciar-los els vam plantar en un test. Diuen els pagesos que els alls plantats amb lluna creixent la terra els fa saltar. La veritat es que a nosaltres no ens ha passat i els alls plantats als testos ja han sortit tant o més be que els altres.

També hem aprofitat per treure males herbes, regar totes les plantes i fer neteja de tot l’espai que amb les ventades que ha fet aquest Nadal estava tot molt i molt brut.

alls

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *