SORTIDA A LA MASIA CAN DEU

El passat dilluns 4 de març, el grup de 4t vam anar a la masia Can Deu de Sabadell. La finca està situada just al límit de la ciutat, i ocupa gairebé 86 hectàrees de boscos i camps. La masia té com a objectiu principal mantenir i donar a conèixer el ric patrimoni natural, històric i cultural. La visita i el taller que vam fer proposen aprendre dels valors i de la manera de fer del passat, descobrint com se les enginyaven els pagesos, cent anys enrere, per viure emprant només energies primàries totalment renovables, basades en el Sol, el vent, l’aigua en moviment o la biomassa. És un viatge en el temps per la masia per copsar la manera de vida i les condicions tecnològiques dels pagesos en aquella època: com estava feta la casa per ser sostenible, com funcionava un rellotge de Sol o un molí de vent. Tot això està relacionat amb el repte d’energies renovables que estem portant a terme ara mateix a classe, així que ens va venir molt bé per acabar d’entendre algunes coses, tot jugant amb maquetes que fan servir energies renovables. A més, també vam poder veure i tocar els animalons de la granja.

Aquest article ha estat publicat en General, Promoció 2017-2026, QUART. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a SORTIDA A LA MASIA CAN DEU

  1. Laura diu:

    La Maria va tornar encantada i enamorada d’en Carboner! Esperem poder tornar a visitar-lo!

  2. Massimo diu:

    molt bé que aprenguin com era el món fa molt de temps, sobretot sense pantalles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *