A la classe dels Meteorits, ja tenim delegats pel 2n trimestre!

Hola famílies!

Ja hem començat el segon trimestre amb moltes ganes i il·lusió per afrontar nous reptes! Aquesta setmana, a la classe dels Meteorits hem fet la campanya de delegats i delegades  per poder escollir, mitjançant votacions, els nous delegats per aquest trimestre.

Tots els candidats i candidates s’han esforçat molt en preparar i explicar les seves propostes, raons i eslògans per ser delegats o delegades. Han fet una feina excel·lent i cal felicitar-los pel seu esforç i valentia!

Us deixem una mostra de com ha anat el procés i donem les gràcies als alumnes delegats del primer trimestre per tota la tasca que han fet per representar als i les alumnes de 3r, i donem la benvinguda als nous delegats!

Seguim endavant!

 

Aquest article ha estat publicat en TERCER. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *