VISITA A MELMELÀRIA 4T PRIMÀRIA

Hola a tothom!

Una any més hem tingut la gran sort de poder participar del taller de melmelada de la Cristina a MELMELÀRIA Tiana i ens hem convertit en uns experts i expertes en fer melmelada. Us deixem un petit tastet (més que mai) de tot el que hem gaudit amb aquest taller. Us animeu a fer les vostres melmelades?? S0m-hi!!

Us deixem la recepta: 

2 pomes golden  ratllades

El suc d’una llimona

La fruita que desitgeu (400 grams de cada fruita) nosaltres vam escollir pera i raim.

La meitat del pes total de tots aquests ingredients de sucre. (nosaltres hem afegit 600 grams).

Es couen totes les fruites i el suc de llimona  durant quinze minuts, s’afegeix el sucre, triturem i deixem bullir remenant de tant en tant. Quan ja estigui lluenta, omplim els pots de vidre, els deixem refredar cap per avall i ja tenim la nostra melmelada. Bon profit!

Aquest article s'ha publicat dins de General, Promoció 2015-2024, QUART i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *