I A TU, A QUÈ T’AGRADA JUGAR?

Holaaa Famílies!!
Ahir la classe dels Superherois i les Superheroïnes, vam tenir la sort de poder comptar amb la participació en l’escola de dos súper mamis, la Núria, la mare del Bruno i l’Anna, la mare del Sergi, elles juntament amb els seus fills ens van presentar dos jocs de patí, l’aranya peluda i la gallineta cega. Ens ho vam passar molt bé jugant tots/es junts i va ser tot un plaer comptar amb el seu entusiasme i col·laboració!! : D La setmana vinent tenim la sort de comptar amb dues famílies més, a veure quins jocs ens esperen??

Mentrestant us deixem amb algunes imatges del dia d’ahir!!

Aquest article ha estat publicat en P4, Promoció 2020-2029. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *