SORTIDA A MAS BADÓ I AL BOSC VERTICAL DE DOSRIUS (2n EP)

Bon dia famílies!

La Classe dels Animals Marins hem fet moltes sortides aquesta setmana! El dimarts vam anar a Mas Badó, a una casa de colònies de Sant Quirze de Safaja i vam fer activitats de màgia! I també ens vam quedar a dinar allà!

El dimecres vam anar al Bosc Vertical de Dosrius. Primer vam fer un circuit sensorial per despertar els nostres sentits! I vam anar sense sabates ni mitjons! Vam caminar per diferents tipus de pedres i textures, vam escoltar els sons de la natura, vam poder olorar diferents plantes i tocar diferents coses relacionades amb la natura!

Després de dinar vam fer el circuit pels arbres. Tirolines, ponts penjants… Ens va agradar tant que vam repetir unes quantes vegades el circuit!

Adéu famílies!!

La classe dels Animals Marins.

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *