ANEM A LES BOTIGUES DE TIANA PER FER UNA CISTELLA SOLIDÀRIA

Aquest matí els nens i nenes de la classe de la tecnologia hem anat a les botigues de Tiana ja que estem participant en un projecte d’emprenedoria per tal d’ajudar a la fundació “Projecte Laia”. Estem preparant unes cistelles solidàries per tal de recaptar diners i ajudar als nens, nenes i dones de la Índia.

Properament farem un sorteig de la panera solidària amb els productes que ens han donat avui a les botigues de Tiana. I també estem preparant una altra panera solidària amb els productes que ens heu  facilitat els pares i les mares de la classe del mar i de la tecnologia.

Volem agrair-vos tant la vostra generositat com la dels botiguers i botigueres de Tiana.

Aviat us informarem de la data en què podreu comprar números per aquestes cistelles solidàries i de quan es farà aquest sorteig.

Aquest article ha estat publicat en General, Promoció 2015-2024, QUART, TERCER. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *