PROJECTE DELS SENTITS

BON DIA FAMÍLIES!

JA HEM ACABAT EL PROJECTE DELS SENTITS I HEM APRÈS UN MUNT DE COSES FENT EXPERIMENTS! AQUEST EL VAM FER PER APRENDRE COM ERA EL NOSTRE TIMPÀ. COM MÉS FORT ÉS UN SOROLL MÉS VIBRA EL TIMPÀ I ENS ARRIBA EL SO…MIREU, MIREU!

TAMBÉ HEM APRÈS QUE HI HA ALTRES SENTITS A PART DE L’OLFACTE, EL TACTE, EL GUST, LA VISTA I L’OÏDA… HI HA UN SENTIT MOLT IMPORTANT QUE ÉS EL DE L’EQUIL·LIBRI, SENSE ELL NO ENS AGUANTARÍEM DRETS. I UN ALTRE QUE ES DIU PROPICEPCIÓ, QUE ENS SERVEIX PER SABER EN TOT MOMENT EN QUINA POSTURA ESTÀ EL NOSTRE COS. VAM FER UN ESCÀNER CORPORAL MOLT RELAXANT!

AQUÍ US EN DEIXEM UN, PERQUÈ HO PROVEU:

HA SIGUT MOLT DIVERTIT!

FINS AVIAT!

CLASSE PLANETES

Aquest article s'ha publicat dins de PRIMER, Promoció 2017-2026 i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *