DENIP- Dia Escolar de la No violència I de la Pau

Hola a tothom!

El dia 30 de gener va ser el dia escolar de la no violència i de la Pau. És una jornada educativa creada al 1964  pel poeta Llorenç Vidal i coincideix amb l’aniversari de la mort de Mahatma Ghandi. A la classe de la robòtica hem treballat molts dels valors relacionats amb la pau.

Us volem ensenyar una activitat que vam fer després de llegir i escoltar la llegenda de Sadako Sasaki i les mil grues de paper,  una història molt emotiva.  Ho voleu veure? Doncs us deixem el vídeo de la història i algunes fotos del nostre repte en fer grues: vam aconseguir fer un total de 126!!!

Aquest article ha estat publicat en Promoció 2012-2021, SISÈ. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *