Els dinosaures descobrim noves formes de fer art!

Durant aquest segon trimestre els Dinosaures estem descobrint noves tècniques artístiques inspirant-nos en les creacions de l’artista Antoni Tapies. Barrejes de materials naturals, nova símbologia, suports diferents per plasmar les creacions…

És per això que el passat 14 de febrer vam visitar el museu per conèixer directament les seves obres i així poder reproduir-ne’n de noves a classe: la cadira de la teulada, el mitjó, la sabata, les parts del cos, les creus,…

La Gal·la, la nostra guia, ens va fer un recorregut per totes les seves obres més conegudes i ens va contar moltes coses interessants sobre l’Antoni i la seva família, fins i tot ens va ensenyar a utilitzar el poder de la imaginació!

Aquest article ha estat publicat en General, P4, Promoció 2018-2027. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *