Sortida a Catalunya en Miniatura!

El dimarts 30 d’abril els científics i les científiques de quart de primària hem visitat les instal.laciona de Catalunya en Miniatura en relació al projecte sobre Catalunya i les seves comarques. Hem pogut gaudir de les explicacions del senyor Josep qui ens ha explicat com es confeccionen totes les maquetes que podem trobar al parc i ens ha donat bons consells per si em volem fer una nosaltres. A més hem pogut gaudir d’allò més visitant les diferents recreacions dels llocs més interessants i emblemàtics de Catalunya. D’aquesta manera hem pogut fer algunes connexions amb el que vàrem aprendre portant a terme aquest projecte. Us deixem algunes imatges i us animem a fer una visita a Catalunya en Miniatura!

 

Home

 

Aquest article s'ha publicat dins de General, Promoció 2012-2021, QUART i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Sortida a Catalunya en Miniatura!

  1. Carla S diu:

    que guay Sole.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *