JORNADES DE L’ANTIGA ROMA

Avui hem acabat les activitats que hem anat preparant durant el nostre repte! Hem gaudit molt i ens hem arribat a convertir en tots uns experts i unes expertes!

Ens ha costat molt d’esforç perquè ho hem preparat tot nosaltres. Durant el mes de gener vam fer molta feina! Vam haver de fer molta recerca… Primer de tot, investigar quins llocs podíem anar a visitar o amb quines persones podíem contactar perquè ens aportessin tota la informació que necessitàvem. I quan ja vam trobar el què volíem fer, repartir-nos les tasques en equips i començar a preparar-ho tot: buscar el mitjà de transport més ràpid i econòmic, contactar amb agències de turisme per a poder triar la que més s’adeqüés al que necessitàvem… Finalment, fer una exposició de cada activitat davant de l’equip directiu i les coordinadores de l’escola perquè ens valoressin si les sortides i activitats eren viables. Tot va sortir rodó, i vam fer una feina en equip fantàstica! Així doncs, les activitats que hem fet són les següents:

VISITA A TARRACO

Vam engegar motors el divendres 22 de febrer, de bon matí, i vam fer una visita turística per l’antiga Tarraco. Estàvem molt nerviosos perquè ens havia costat molt preparar aquest viatge! Un cop vam arribar vam fer un recorregut en el que vam veure les muralles, el pretori, l’amfiteatre…! Va ser emocionant i cansat alhora perquè vam caminar moltíssim! Ens va agradar molt que ens acompanyés com a guia una arqueòloga i historiadora  que ens va explicar moltíssimes coses interessants sobre Tarraco i sobre la forma de viure dels romans.

 

VISITA AL MUSEU DE BADALONA

Una altra activitat que vam preparar va ser la visita al museu de Badalona. Aquí hem pogut descobrir la Badalona romana, Baetulo. Ha estat molt interessant, ens han explicat un munt de curiositats que no sabíem i ens ho hem passat molt bé observant les restes romanes i escoltant el que ens explicaven.

ENS VISITA L’HÉCTOR!

Hem tingut la sort de rebre la visita de L’Héctor, que és el pare d’un amic nostre de quart, a més a més és un expert en romans, ell sí que és un expert! I ens ha portat la vestimenta autèntica dels soldats romans, amb l’escut, l’espasa… amb tot! Se’ns ha fet curta la tarda, hem estat més d’una hora embadalits escoltant totes les històries i aventures que ens explicava. Moltes gràcies Héctor! Ha estat un plaer gaudir de la teva xerrada!

 

Aquest article ha estat publicat en CINQUÈ, Promoció 2011-2020. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a JORNADES DE L’ANTIGA ROMA

 1. ELOI diu:

  ha sigut xulissim!!! hem apres moltes coses sobre els romans!!!

 2. joel diu:

  ha molat molt, a sigut una esperiencia xulissima

 3. FASHION CLASS diu:

  The fashion class is the best! Now we are an experts!

 4. carla 5é diu:

  a mi em van encantar les excursions pero vaig aprendre mes i ho vaig passar millor a Badalona (baetulo)

 5. Martí diu:

  Les excursions va ser on vaig aprendre i sobretot vaig passarmo molt be, i amb el Hector vaig riure molt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *