Ja tenim Hotel d’Insectes!!!

Hola a tothom!

Us volem anunciar que ja tenim hotel d’insectes a l’hort de l’escola! I segurament molts de vosaltres us preguntarei… Què és un hotel d’insectes??

Doncs un hotel d’insectes és un objecte creat per a acollir i oferir refugi a aquests animals, ja que aquí hi poden trobar un lloc idoni per a protegir-s’hi durant els períodes d’hivernació o per a utilitzar-ho com a niu. Aquests refugis volen reproduir els hàbitats naturals dels insectes per tal d’afavorir la seva presència a prop de les nostres plantes en horts, terrasses i balcons.
N’hi ha de moltes menes i, generalment, es construeixen amb materials que la natura ofereix, com troncs, pinyes, branques, escorça, palla, canyes, maons porosos, terracota, etc., i cadascun d’aquests materials atrau un tipus d’insecte en concret.

i… per a què serveix?

La instal·lació d’hotels d’insectes permet afavorir la presència d’aquest grup d’animals (el més nombrós de la Terra) ja que en ells hi troben recursos per a viure, doncs amb la intervenció humana (desforestació, contaminació de l’aire, destrucció dels hàbitats naturals, ús massiu d’insecticides, etc.) . Són, doncs, una mesura que contribueix a lluitar contra la desaparició dels insectes, alguns dels quals estan a la llista d’espècies amenaçades de la UINC, com algunes espècies d’abelles.

Volem sobretot agraïr a en Marc Costa, pare d’en Max Costa Torruella  i d’en Roc Costa Torruella la seva gran ajuda, ja que ha estat ell qui ha construït aquest meravellòs hotel d’insectes,  que ha estat el producte final d’un gran projecte de medi natural fet a l’aula durant aquest segon trimestre. Us deixem algunes imatges de tot el procès!! i vosaltres….. què en voleu construïr un hotel d’insectes per casa vostra? Estarem encantats de respondres i assessorar-vos! Ens hem convertit en tots uns experts!!!!

Aquest article s'ha publicat dins de General, Promoció 2012-2021, QUART i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Ja tenim Hotel d’Insectes!!!

  1. Ariadna Triguero Lirio diu:

    Hola Sole, aquest projecte de fer un hotel d’insectes a estat molt divertit, gracias!!!

  2. Lorenzo diu:

    Sole m’ha encantat fer les divisions, e fet el primer link, em aquest mètode ho antenc millor. Gràcies Sole!

  3. Max diu:

    Li he ensenyat al meu pare I diu que el otel d’insectes a quedat molt xulu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *