Ens agrada el taller de Mates!!

Hola a tothom!

Els nens i nenes de primer i segon estem gaudint molt amb el taller de matemàtiques que fem els divendres. Ens dividim en tres grups i treballant els uns amb els altres,  aprenem moltes coses. Ara estem treballant els rellotges, els gràfics i els tipus de línies. Treballar amb companys d’altres cursos és molt divertit perquè ens coneixem més i aprenem de forma més divertida i fins i tot podem ensenyar coses que altres companys no saben. Les nostres mestres són la Meritxell, La Olga i la Rosa. Ens agrada molt poder-nos ajudar els uns als altres.

Us deixem unes quantes imatges perquè pugueu veure què bé ens ho passem!

Aquest article ha estat publicat en General, PRIMER, Promoció 2014-2023, Promoció 2015-2024, SEGON. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *