Visca la Setmana Gastrònomica!!

Els i les alumnes de segon de primària hem gaudit moltíssim amb aquesta Setmana Gastrònòmica! Hem fet moltes activitats divertides com elaborar un menú saludable per a un restaurant, un taller on ens han ensenyat a preparar un esmorza equilibrat i saludable i també vam elaborar unes galetes de mantega deliciosessssssss!!!!

Us deixem una mostra de la preparació de les galetes i la recepta per si us animeu a preparar-les!

Recepta:

– 250 gr de mantega

– 250 gr de secre glass

– 630 gr de farina

– 1  ou i 1 rovell

– una mica de sal

– aroma de vainilla

Preparació:

  • Hem de batre la mantega fins a aconseguir una textura suau.
  • Anirem incorporant el sucre glass a cullerades i seguirem  batent fins que el sucre estigui ben incorporat.
  • Afegirem l’ aroma de vainilla i l’ou i seguirem batent la barreja.
  • Afegirem la farina tamissada i seguirem amassant.
  • Quan hàgim aconseguit una massa uniforme, ja tindrem la massa de les
  • A continuació farem una bola i la tallarem en 3 trossos.
  • Reservarem 2 trossos, i ens quedarem amb un a la mà. Posarem el tros de massa entre dos papers de forn i l’aixafarem amb un corró.
  • Col·locarem la massa estirada en una safata de forn i repetirem el procediment amb els altres dos trossos que ens queden. Els posarem els 3 trossos a la safata del forn, un sobre l’altre i ho ficarem a la nevera.
  • Deixarem reposar la massa a la nevera fins l’endemà.
  • L’endemà agafarem un dels trossos i els tallarem amb el motllo de galetes que hàgim escollit.
  • Posem les galetes al forn durant 10-18minuts.

 

Aquest article s'ha publicat dins de General, Promoció 2014-2023, SEGON i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *