El passat 18 de gener vam comptar amb la visita del cuiner colomenc Víctor Quintillà. En una conversa molt distesa i amena, ens va explicar que va arribar al món de la restauració per casualitat. Ara la cuina és la seva passió i el seu modus vivendi.
El seu restaurant Lluerna va ser guardonat l’any 2012 amb una estrella Michelín que avui dia encara manté.
En Víctor fa una cuina basada en el producte de proximitat i de qualitat, posant un especial èmfasi en l’elaboració de plats amb verdures que són l’especialitat de la carta del seu restaurant.
Ens va explicar com és el seu procés de creació dels plats, a partir de tres procediments diferents:
-Per inspiració
– Interpretació de plats de l’antiga cuina catalana
– Al voltant d’un producte que li ofereixen
També va resoldre molts dubtes referents a l’alimentació dels nostres fills, ens va donar la seva opinió sobre els productes ecològics i la importància de la qualitat del peix i els llegums que comprem.
VÍCTOR QUINTILLÀ
Leave a reply