XIV Certamen de lectura en veu alta

El passat divendres 9 de març es va celebrar al Centre Cultural de Malgrat de Mar el XIV Certamen Nacional (Infantil i Juvenil) de Lectura en veu alta. Aquest és el primer any que la nostra escola participa en aquest acte.

Participants:

  • Grumets vermell: Yasmin El Karkri (lectora) i Aura Palau (suplent).

  • Grumets verds: Júlia Basart (lectora) i Mariam Diallo (suplent).

L’experiència va ser molt gratificant i motivadora, tots vam gaudir de les lectures d’aquests petits grans lectors. També cal esmentar que el Certamen va estar presentat pel mestre de l’escola Oriol Galícia, com sempre genial la seva aportació.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *