ACOMIADEM EL CURS

Deixem l’ escola, ara toca descansar i aprofitar les vacances per gaudir fent altres activitats a l’ aire lliure i en família.
La M.Àngels s’ ha quedat sense energies…Sort que heu pensat un regal perquè al setembre estigui recuperada! 🙂
MOLTES GRÀCIES A TOTS!
BON ESTIU!

Cloenda Apadrinament 6è a 1r!!!

Els alumnes de 6è aquesta setmana s’han acomiadat dels seus fillols de 1r!!!
El dia 16 de juny tots els alumnes es van reunir per celebrar la sessió de cloenda, on els padrins van rebre un marc amb una foto, fet pels fillols, per la seva tasca durant els dos cursos escolars i els fillols van rebre una postal amb dedicatòria i foto, feta pels seus padrins.
Volem felicitar i agrair el temps que els nostres alumnes han dedicat als seus fillols i amb la il•lusió amb què han realitzat aquesta tasca. Esperem que tant els fillols com els padrins hagin gaudit d’aquestes estones de lectura compartida i que guardin un bonic record d’aquesta activitat.

COLÒNIES: El Petit indi i la seva tribu!!!

DESCRIPCIÓ DE L’ESTADA
Fa molt i molt de temps els índis vivien sempre barallant-se i empipant-se. La tribu de Llunaplena deia que els Cuadegat eren uns cap petits i els Cuadegat que els Llumdesol sempre volien tenir la raó. El merder era tant gran que els animals del bosc cansats de tanta discòrdia van demanar a la gran bruixota Moltason que fes un encanteri perquè fossin tots amics. L’encanteri va funcionar però… Ai, alguna cosa ha passat i està a punt de desfer-se! Ens ajudeu a trobar el secret de l’amistat?
ACTIVITATS!!!
Coneixença de l’entorn
Ens convertim en Índis.
Gimcana dels jocs Índics
Excursió ajudem als Índis
Ens convertim en Índis.
Taller d’atrapasomnis.
Joc de nit ( 1a nit )
Que soni la música ( 2ª nit )
1r DIA

2n DIA

3r DIA

Història de Dracs!!!

Avui per celebrar Sant Jordi la rondallaire Lídia Massó ens ha vingut a explicar, per tots els alumnes de l’escola, diferents contes de dracs!!!
Han estat uns contes molt dinàmics i divertits!!!
La Lídia ens ha fet participar a tots!!!
Moltes gràcies Lídia!!!
Hem gaudit molt!!!
A reveure!!!

SEGUIM TREBALLANT EL PROJECTE

MODELATGE D’UN VOLCÀ DE FANG

Hem fet unes activitats prèvies i posteriors a la visita del volcà Montsacopa d’Olot.
A les fotos podeu observar que estem modelant un volcanet. I sabeu per què? Doncs perquè volem fer un experiment que ja us mostrarem més endavant…

PINTURA DEL VOLCANET DE FANG

Ara ja només ens queda vernissar el volcà. Aquesta capa de vernís farà que el fang quedi brillant i també el deixarà recobert d’ una capa impermeable que ens facilitarà l’ experiment.