Un altre dels experiments proposats ha estat comprovar què passa si a la farina li afegim poca o molta aigua. Abans de fer la comprovació vam fer les nostres hipòtesis i seguidament vam comprobar que passa. El resultat ha estat que quan afegim molta aigua la farina es transforma en massa, com la que fan servir els pizzers i els forners!! Voleu veure com ens ho hem passat?
TOT EL QUE HEM FET
- juny 2017
- maig 2017
- abril 2017
- març 2017
- gener 2017
- desembre 2016
- novembre 2016
- octubre 2016
- juny 2016
- maig 2016
- abril 2016
- març 2016
- febrer 2016
- gener 2016
- desembre 2015
- novembre 2015
- octubre 2015
- juny 2015
- maig 2015
- abril 2015
- març 2015
- febrer 2015
- gener 2015
- desembre 2014
- novembre 2014
- juny 2014
- maig 2014
- abril 2014
- març 2014
- febrer 2014
- gener 2014
- desembre 2013
- novembre 2013
- octubre 2013
- juny 2013
- maig 2013
- abril 2013
- març 2013
- febrer 2013
- gener 2013
- desembre 2012
- novembre 2012
- octubre 2012
- juny 2012
- maig 2012
- abril 2012
- març 2012
- febrer 2012
NO T'HO PERDIS!!!
MIRA MIRA
RACÓ DE L'ORDINADOR