Completem l’herbari

sabaEl passat divendres 21 de maig, els alumnes de 6è i de 1r d’ESO vam anar plegats a la Creu de Saba amb l’objectiu d’acabar l’herbari que teníem començat des del curs passat.

Ens vam reunir tots a les nou en punt del matí davant de la piscina municipal, a les Planes. Des d’allà, vam anar pujant cap a Sant Salvador. Pel camí, anàvem agafant plantes noves i algunes de repetides per completar el nostre herbari.

Quan vam arribar a Sant Salvador, vam fer una parada d’un quart d’hora per agafar forces i esmorzar. En acabar els entrepans, vam agafar el camí de la Creu de Saba. Continuàvem caminant a bon ritme i agafant més plantes. Finalment, després d’una bona pujada, ja vam veure la creu del cim..

Quan vam arribar a la Creu de Saba vam tornar a fer una parada per descansar, fer-nos fotos, observar el paisatge, situar els pobles d’Olesa i Esparraguera…

Ja de baixada, vam anar a buscar el bosc del Gavatx per poder dinar i descansar una estona a l’ombra. Després, vam fer tot el camí de tornada, que va ser molt més fàcil que el de pujada. Vam suar molt i vam quedar ben cansats, però va valdre la pena per poder aconseguir les plantes i acabar així l’herbari. Ah, ara hem de recordar de planxar les plantes!

Autora: Mar Soldado

Aquest article ha estat publicat en 03. Primària, 04. ESO, 1r, Cicle Superior. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *