Anem al mercat

Mirant les parades de peix frescEl passat dia 28 d’abril, després d’esmorzar, amb la panxa plena i amb moltes ganes, vam dirigir-nos cap al Mercat M28042010_0031unicipal d’Olesa de Montserrat.

28042010_0011

Aprofitant que havíem treballat molt el tema de l’alimentació a classe, vam poder posar en pràctica els nostres coneixements. Els alumnes van entendre l’alimentació com un fet que condiciona la nostra salut i com un plaer que estimula el nostre sentit del gust. Alhora, van relacionar la cura de la pròpia alimentació amb l’estima i el respecte personals.

28042010_0021

Ja sabíem que una alimentació saludable ha de ser suficient, variada, equilibrada i ben distribuïda al llarg del dia; i amb la visita, vam poder veure al llarg de tot el recorregut per les parades, que si comprem dins del mercat, tenim una gran oferta de productes per poder dur a terme aquesta alimentació equilibrada.

Així doncs, estem contents de poder conèixer el mercat com a punt de compra/v28042010_006enda d’aliments frescos i variats i que, amb la seva particular dinàmica, afavoreix l’adquisició d’hàbits alimentaris saludables.

A més28042010_010, cal dir que ens van tractar molt bé i ens van oferir un munt de productes que van fer quemarxéssim amb la panxa plena! Nyam, nyam, nyam!

Aquest article ha estat publicat en 03. Primària, Cicle Mitjà. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *