CONCURS BANC DELS ALIMENTS

El divendres passat, dia 3 de març de 2017, vam assistir a l’entrega de diplomes del concurs del Banc dels Aliments que es va fer a Girona. Els alumnes de cinquè i sisè que van voler, van participar fent un dibuix amb el lema: “Contra la fam i el malbaratament dels aliments”. De cada escola s’escollien dos dibuixos i de tots els centres participants de la província de Girona, tres van ser els premiats que entraran a participar en el concurs del Banc dels Aliments a nivell nacional (Espanya).
De l’escola del Pla de l’Ametller, els guanyadors de cada curs van ser l’Andreu Cabello de cinquè i l’Ivet Riera de sisè. Estem molt contents ja que el dibuix de l’Ivet Riera és un dels tres seleccionats de la província de Girona per anar cap a Madrid. Felicitem a tots els alumnes que van participar, i desitgem moltíssima sort a l’Ivet!!!!
També us deixem l’enllaç del lloc web del Banc dels Aliments amb les fotografies oficials de l’acte i les fotografies de tots els dibuixos seleccionats:
http://recaptes.bancdelsalimentsgirona.org/2017/concurs_dibuix.html

http://www.bancdelsalimentsgirona.org/ca/noticies/detall/id/272

Un comentari a “CONCURS BANC DELS ALIMENTS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà