ESTRENEM WEB DE CENTRE

A partir d’ara totes les publicacions de l’escola es faran ja a la nova web de centre, tot i així en el bloc antic encara es podran consultar els articles publicats fins ara.
Esperem que us agradi!
https://agora.xtec.cat/escolapladelametller/
WEB ESCOLA

EL VIATGE ESPORTIU COMARCAL

El passat diumenge a la nostra escola es va celebrar el VEC (Viatge Esportiu Comarcal). Hi van participar molts nens i nenes de diferents escoles i fins i tot pares!! Us deixem el recull de fotos d’aquella jornada.

Bloc 5è B

Des de principi de curs, els alumnes de 5è B treballem amb un bloc particular de la classe. A dia d’avui ja sabem preparar un vídeo i un comentari al bloc. Així que, quan ens és possible, som nosaltres mateixos els qui ho expliquem. Per això, us passem uns quants dels escrits i vídeos que vam preparar, i us convidem a visitar el nostre bloc. Allà els tenim tots, a més de moltes altres coses.
L’adreça és aquesta:
http://ametllercinque.blogspot.com.es/

Una manera fàcil de trobar-ho a “Google” és posant “Ametller cinquè bloc”. Esperem que us agradi!

P3 VISITA A L’ENTORN

La Rita Xuclalletres fa deu anys i per celebrar-ho hem fet un conte de manera conjunta amb l’escola l’Entorn i l’escola la Draga. Ha estat una bona experiència i després de tants de dies de parlar d’aquells nens i nenes que van fer el conte amb nosaltres, per fi els hem pogut conèixer. Aprofitant que les escoles del Pla de l’Ametller i l’Entorn estan molt a prop l’una de l’altra, hem fet una visita als nens i nenes de P3. Junts hem explicat el conte que hem creat entre tots, després hem menjat pa amb xocolata tots i finalment ens ho hem passat molt bé jugant al pati. Alguns s’han trobat amb amics de la llar d’infants i fins i tot amb els cosins. Ha estat un matí genial. Ara esperem que un dia els de l’Entorn vinguin a visitar-nos a la nostra escola!

FEM D’EXPLORADORS DE SONS- 2n

Els nens i les nenes de 2n hem participat en l’activitat El run-run dels exploradors, que forma part de la Guia de Recursos de l’Ajuntament.
La Laia, membre del grup Cabosanroque, ens ha ensenyat aspectes musicals molt interessants a partir del que van descobrir personatges com Pierre Henry, LaMonte Young i John Cage.
A partir de jocs sonors, hem treballat el so-silenci, els inicis de la música electrònica i fer melodies amb una sola nota!
Per aprofitar la sortida, mentre un grup feia aquestes activitats, l’altre grup jugava i esmorzava en una plaça propera. Vam passar un matí ben diferent!

Ei també hem sortit a telebanyoles!
NOTÍCIA BANYOLES TELEVISÓ

EL RUN RUN DELS EXPLORADORS – 1r

El passat dimecres 22 de març els alumnes de primer vam anar a la seu de la fundació Lluís Coromina a fer l’activitat “El run run dels exploradors”. En aquesta activitat vam fer d’exploradors, ens vam posar unes gorres i vam començar a explorar, amb l’ajuda de John Cage, Lamonte Young i Pierre Henry vam aprendre que el silenci no existeix, a fer música minimalista i a tocar i ballar música amb aparells que no són instruments. Ens ho vam passar molt bé!

 

 

 

http://www.banyoles.cat/noticies/1069/Ciutat#.WOFYcKTyiUk

TALLERS D’INFANTIL

Aquest segon trimestre hem començat a fer tallers intercicle els dimecres a la tarda. A cada grup hi ha nens i nenes de P3, P4 i P5 de manera que els més grans poden ajudar als més petits i afavoreix les relacions entre ells ja que els permet conèixer-se millor i establir lligams d’amistat amb nens i nenes d’altres classes.

Els tallers que fem són els següents:

  • Taller de massatges
  • Taller de la calma
  • Taller de fustes
  • Taller de pasta
  • Taller del racó tou

CASETA HOSPITAL AL PATI D’INFANTIL

Embenar, posar vacunes, prendre la temperatura i curar ferides són només algunes de les coses que fan les nenes i els nens d’educació infantil a l’hora del pati. I és que s’han convertit en metges i metgesses experts i tots els pacients surten molt contents de l’hospital. Però per no col·lapsar les urgències, cada classe té unes medalles que serveixen per saber a qui li toca aquell dia anar a la caseta hospital.

Aquí podeu veure algunes fotos de moments ben divertits i tendres. Gaudiu mirant-les!