ENS HEM TRASLLADAT

ENS PODEU TROBAR A

ESCOLA PAU VILA

Publicat dins de General | Deixa un comentari

SETMANA TEMÀTICA

La setmana passada vam estar treballant el patrimoni cultural del Papiol, en el marc de la setmana temàtica. Com a cloenda vam fer un esmorzar col·lectiu preparat per l’AMPA i diferents activitats pel poble. Ha estat una setmana molt intensa i emocionant!!!

Fotos setmana temàtica’18

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Nadal ja és aquí!!!

Els alumnes de l’escola han fet el concert de Nadal. Ens han recitat un poema i han cantat una nadala.
Aquí teniu les fotos i el vídeo dels pastorets. Per veure la resta del concert aneu a cada cicle.
Bon Nadal!
Fotos Nadal 2017

Publicat dins de General | Deixa un comentari

GUIA DE LECTURA D’HIVERN 2017

Ja podeu consultar a l’apartat de BIBLIO ESPAI la nova guia de lectura d’hivern. Cliqueu a sobre del llibre i podreu llegir un petit resum.

GUIA LECTURA HIVERN 2017

POEMA: ELS LLIBRES

Cada llibre té un secret
disfressat de blanc i negre;
tot allò que et diu a tu
un altre no ho pot entendre.

Tot allò que et donarà
no ocupa lloc, ni pesa,
t’abrigarà contra el fred
d’ignorància i de tristesa.

Amb els llibres per amics
no et faltarà companyia.
Cada pàgina pot ser
un estel que et fa de guia.

Joana Raspall

Publicat dins de General | Deixa un comentari

CIÈNCIA A L’ESCOLA

Amb motiu de la setmana de la ciència, avui han vingut a l’escola dos científics molt divertits! Ens han explicat la seva aventura per arribar als Estats Ajuntats d’Amèrica i com van anar a parar a una illa deserta…En aquest viatge, ens han ensenyat molts experiments: com fer senyals de fum amb gel sec, com convertir l’aigua en sòlid sense congelador, com fer moc de camell, com ficar un ou dins una ampolla… Ha estat molt interessant i divertit! Moltes gràcies a Ciència Divertida!!
FOTOS CIÈNCIA DIVERTIDA

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Comunicat dels centres educatius de Molins de Rei i El Papiol

Els centres educatius de Molins de Rei i El Papiol sentim la necessitat de fer-vos arribar la nostra posició davant dels greus i excepcionals esdeveniments que estem vivint aquests dies al nostre país.

Cal preservar els drets civils bàsics d’expressió, reunió i associació que garanteixen la convivència a i el respecte als valors fonamentals de qualsevol societat democràtica.

Els Projectes Educatius dels Centres Educatius de Catalunya s’acullen als principis rectors del sistema educatiu: respecte dels drets i deures, transmissió i consolidació dels valors propis d’una societat democràtica, l’equitat com a garantia d’igualtats d’oportunitat i el foment de la pau i el respecte dels drets humans. Per aquest motiu, manifestem que:

  •  El diàleg i el consens són les vies imprescindibles per arribar a acords. Aquests valors són els que fomentem als nostres centres. Les mesures repressives, la por o la força no faciliten, en cap cas, la resolució de conflictes.
  •  El respecte als valors democràtics i, concretament aquests dies, a les institucions catalanes, escollides pels ciutadans, són la base de la societat que volem per als nostres alumnes.
  •  El respecte per la democràcia ens porta a fer costat al moviment social pacífic, i a continuar donant exemple de convivència, independentment de quina ideologia es defensi.

Només des de la llibertat i el respecte a les persones i a les idees és possible educar els nostres infants i joves per tal que esdevinguin ciutadans solidaris, respectuosos i compromesos amb els altres.

Centres Educatius de la zona de Molins de Rei i El Papiol:

Llar d’Infants Municipal El Rodó. Llar d’Infants Municipal El Molí. Llar d’Infants Municipal La Traca. Llar d’Infants Municipal El Cucut. Llar d’Infants el Tambor. Escola de música Municipal Julià Canals. Escola de música i dansa Municipal Miquel Pongiluppi. Escola el Palau. Escola Castell Ciuró. Escola l’Alzina. Escola Estel. Escola Pont de la Cadena. Escola Josep Mª Madorell. Escola La Sínia. Escola Pau Vila. Institut Lluís de Requesens. Institut Bernat el Ferrer.

27 de setembre de 2017

Publicat dins de General | Deixa un comentari

BON INICI DE CURS 2017-18

Benvolgudes famílies,

 Us donem la benvinguda al nou curs escolar 2017-18 que acabem de  començar i, molt especialment, a totes les famílies noves a l’escola.

Aquest curs tenim previst portar endavant, prioritàriament, les següents propostes per tal de millorar resultats i vetllar per la innovació educativa i la inclusió.

  1. Millorar els resultats educatius en l’àrea de matemàtiques.
  2. Concretar estratègies per atendre les noves necessitats educatives del centre.
  3. Programar i aplicar pràctiques competencials a tots els cursos a través de projectes o unitats didàctiques.
  4. Implementar a educació  infantil el treball per espais.
  5. Revisar i actualitzar diferents documents del centre.
  6. Remodelar els patis d’educació infantil i primària.

 Desitgem poder  comptar, com ha estat sempre, amb la vostra confiança i participació en el dia a dia de l’escola i us volem agrair el vostre suport en les propostes que vagin sorgint al llarg del curs per a  la millora de la qualitat i equitat educativa de la nostra escola.

 

Us desitgem un Bon Curs 2017-18 !!!

 

Cordialment,

L’equip directiu

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ACOMIADAMENT DE SISÈ

Ens acomiadem dels alumnes de sisè. Bona sort en la nova etapa!
Acomiadament sisè

Publicat dins de General | Deixa un comentari

BOLI VIU JUNY 2017

Publicat dins de General | Deixa un comentari

CANÇÓ FINAL VETLLADA CULTURAL

Publicat dins de General | Deixa un comentari