Comentari: “QUI ESTIMA ALS VELLS”

A una part del grup no els ha agradat el llibre perquè els hi agrada més l’acció, el misteri, l’aventura…A la resta del grup els hi ha encantat aquest llibre perquè explica que no hem de tractar malament als avis. A nens no els ha agradat perquè és el típic llibre d’amor perdut. És molt original i molt divertit en alguns aspectes. El més divertit era com  entenia les frases la Violeta perquè sempre entenia altres coses, i més divertides. El recomanaríem a tots aquells i aquelles que solem anomenar avis, ancians o vells sense respecte.

Sara, Miquel N., Álvaro, Inés, Niels

 

Aquest article ha estat publicat en tutoria. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *