LA PILOTA XERRAIRE

A nosaltres, aquest llibre ens ha semblat molt original, perquè pensem que no és normal que un nen tingui amics que siguin monstres. No ens ha fet por tot i que a la portada deia que tindríem por. Els personatges que més ens han agradat són: el Frankie, el Boris i el Llopis Llopart de Llobatera. Els que no ens han agradat són: la Llúcia i la Nessina. Ens agradaria llegir-nos tota al col·lecció. El personatge turcumulu, és a dir, la bola fastigosa amb ulls, no és un personatge que ens agradi però està bé. Es tracta d’una bola que només fa que et porti desgràcies, i si et vols desfer d’ella, ella torna.

 

Nosaltres li recomanarien el llibre a les persones que els agradi l’aventura i el misteri.

  

Itziar, Maria, Xavi, Antonio, Daniel.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *