Sortida a Can Negre: canvi físic de la nostra localitat

Avui, dijous 10 de maig, hem anat a veure una exposició a Can Negre. Hi havia fotografies i videos de com ha canviat la nostra localitat des del 1900 fins avui. Ens hem fixat en les cases, els carrers, la vestimenta, la celebració de les festes,…
L’Iñaki i la Sònia ens han explicat els canvis més importants que hi ha hagut en la nostra localitat i ens han fet buscar els diferents llocs d’ara i d’abans. Ens ha sorprés molt que no hi havia gairebé cap cotxe, que les voreres no estaven pavimentades, la gent caminava pel mig del carrer, que l’ermita estava igual, que algunes cases no han canviat, que hi havia molts horts al mig del poble, que abans a Sant Joan Despí venia la gent a estiuejar i … tantes coses més que no acabariem mai d’enumerar. El que més ens ha divertit han estat les anècdotes.
Gràcies Iñaki i Sònia per aquest viatje en el passat de la nostra localitat.
Aquí teniu una petita mostra:

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *