“SORTIDA AL MONTANYÀ I A SELVA AVENTURA”

Els alumnes de CM i CS el passat dilluns dia 20 de juny vàrem fer la última sortida del curs.
Pel matí vam anar al golf Montanyà. En Victor ens tenia preparades 4 activitats diferents.Tots nosaltres vàrem aprendre de com s’havia d’agafar el pal, com fer que la pilota anés cap a una direcció o altra, quin tipus de força havies de fer segons on estaves situat,… Ens ho vàrem passar molt bé.
Per la tarda, després de dinar, vam anar a Coll de Ravell, a fer l’activitat de Camina Descalç. Per grups havíem de passar per un circuit descalços, on havíem d’observar el bosc, trobar uns rastres d’animals, escoltar els sons del bosc, olorar les olors del bosc i sobretot notar amb els peus les diferents textures, temperatures,… del terra del bosc. Va ser una activitat molt divertida i diferent. En ho vam passar d’allò més bé!

Publicat dins de Activitats d'escola | Deixa un comentari

Goodbye Lindsey

El passat dimecres 15 de juny l’escola va celebrar el ENGLISH MORNING.
Un matí ple d’ activitats en llengua anglesa. Els nens i nenes van fer 8 activitats al pati i, més tard, diferents actuacions al gimnàs de l´escola (es podran veure al bloc PILE English).
També vam aprofitar per dir adéu a la Lindsey, esperant que el proper curs pugui continuar amb nosaltres.

Publicat dins de Activitats d'escola | Deixa un comentari

Espectacles festa final de curs 15/16

Publicat dins de Festes | Deixa un comentari

Acomiadament alumnes de 6è

Publicat dins de Activitats d'escola | Deixa un comentari

L’espectacle dels “Xescos”

El 10 de juny, a la tarda, els alumnes de tota l’escola més els familiars que ens van voler acompanyar vam gaudir al gimnàs de l’escola de l’espectacle dels “Xescos”.

El Xesco Subi, el Xesco Xiqui i el Xesco Gerard ens van oferir un repertori de cançons en homenatge a l’estimat animador infantil Xesco Boix.

Xics i grans vam passar una bona estona amb les intrepretacions tan divertides que ens van oferir i també veient com en Subi il·lustrava algunes de les cançons en directe.

Publicat dins de Activitats d'escola | Deixa un comentari

Sortida a “Les Codines ” de Montesquiu

El 3 de juny els alumnes d’EI i CI vàrem anar a una casa de colònies de Montesquiu anomenada “Les Codines”.

A través d’una colla d’activitats on hi intervenien els sentits vam descobrir diferents aspectes de la natura: insectes, cant del ocells, nius de cries, arbres , fulles…

Vam viure intensament un magnífic dia de primavera enmig d’un entorn privilegiat

Publicat dins de Sortides | Deixa un comentari

Concurs revista Xiu-Xiu 2016

El guanyador del concurs de la revista d’enguany ha estat: Josep Farrés Masramon.

Motes felicitats, JOSEP!!!

 

Publicat dins de Activitats d'escola | Deixa un comentari

Sant Jordi 2016

El divendres 22 d’abril, a lescola, vam fer tot d’activitats especials per celebrar la festa de Sant Jordi.

Els de CI vam fer una rosa per penjar-nos a la roba, i els de CM i CS , un punt de llibre.

A la tarda la Domi ens va explicar contes. Els de EI i CI van poder gaudir del conte de “Alí Babà i el 40 lladres” i els de CM i CS van decobrir a través d’una llegenda l’origen del  llac Titicaca del Perú.

div>

Aprofitant que el cap de setmana se celebrava la diada de St. Jordi, tant l’escola com la Dolors de la biblioteca van proposar fer unes activitats a la biblioteca del poble amb els nens de CI, CM i CS.

El dilluns els nens de cicle inicial varen anar a la biblioteca i la Dolors els va explicar quins eren els seus espais i què si feia. Un hi ha més llibres de consulta i a l’altre hi ha més llibres de lectura.

El dimarts els nens de cicle mitjà varen fer una activitat on havien de diferenciar i conèixer la utilització entre un diccionari i una enciclopèdia.

El dimecres els nens de cicle superior varen fer una gimcana de llibres. A partir d’una pregunta sobre un contingut concret  havien de consultar diferents tipologies de llibres, des de diccionaris, enciclopèdies, atles, …, i trobar la resposta correcte.

Publicat dins de Festes | Deixa un comentari

Espectacle Bibliobús

El dia 5 d’abril, a la tarda,  tots els alumnes de l’escola vam assistir a l’espectacle del bibliobús: El Pirata Tastacirc.

Va ser un espectacle molt divertit amb la intervenció de molts nens, i fins i tot van sortir algunes mestres!

Mirant aquestes imatges us fareu una idea de com ens ho vam passar de bé!!

Publicat dins de Activitats d'escola, General | Deixa un comentari

L’espectacle d’en Gerard

L’últim dia del 2n trimestre , a la tarda, tot l’alumnat de l’escola vam anar al gimnàs per assistir a l’espectacle que ens havia preparat en Gerard , un monitor del menjador que havia vingut a l’inici d’aquest curs, al qual tots apreciem molt.
En Gerard ens va explicar cinc contes, un per a cada continent. Xics i grans vam gaudir i participar en la narració d’aquests divertits contes.

Publicat dins de Activitats d'escola | Deixa un comentari